[1/4] Αγγελία για τρελό γαμήσι σε τρίο [Bisexual]

Θυμόσαστε το site του Eftaxia? Όχι εκείνο με τα ζαντολάστιχα, αλλά το “κρυφό” της προσωπικής του σελίδας με τις πάρα πολλές ερωτικές ιστορίες και αγγελίες. Αυτό το site αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για το blog, που διαβάζετε αυτή τη στιγμή και για την ιστορία που ακολουθεί.

Δυστυχώς, δεν έχω κρατήσει την αγγελία στην οποία απάντησα, μέσα από το site του Eftaxia. Όμως έλεγε περίπου τα παρακάτω: …

Ζευγάρι από Αθήνα ψάχνει για άντρα. Είμαστε 45 ετών άντρας καλοστεκούμενος με πολύ τρίχα και 36 ετών γυναίκα με μεγάλα βυζιά και σφιχτή κολάρα. Θέλουμε έναν ψωλαρά να πηδάει την γυναίκα μου κι εγώ να βλέπω και μετά να μας πηδήξει και τους δυο μαζί. email ……….

Η καλύτερή μου σκέφτηκα, μόλις διάβασα την αγγελία. Αντρικός τριχωτός κώλος και μεγάλα βυζιά γκόμενας, ότι πρέπει για ένα καλό κρεβάτι. Έστειλα αμέσως την απάντησή μου, που έγραφε:

Θέλω να σας σκίσω και τους δύο. Την σειρά την διαλέγετε εσείς. Ελπίζω να ξέρετε να κάνετε καλές πίπες, αφού γουστάρω να με γλύφουν για ώρες. Γαμάω μόνο με καπότα. email ……… και έστειλε και μια φωτό με τον σώμα μου γυμνό.

Η απάντηση τους ήρθε παρέα με τις φωτό τους, που δεν ήταν γυμνές, αλλά από όσο έβλεπα, μου άρεσαν πολύ.

Φίλε, θέλουμε να γίνεις ο γαμιάς μας. Αυτή τη στιγμή καθώς σου γράφω, βλέπω και την φωτό σου κι έχω καυλώσει. Η γυναίκα μου είναι πεσμένη στα γόνατα κάτω από το γραφείο και μου πέρνει πίπα. Θα γουστάρa πολύ, να κάθεσαι εσύ σ’ αυτή την καρέκλα και ανάμεσα στα πόδια σου να βρίσκετε το δικό μου κεφάλι και την ώρα που θα παίρνω πίπα στην πουτσάρα σου, να γλύφεις το υγρό μουνάκι της γυναίκας μου, που θα στέκετε όρθια στο πλάι. Να είσαι σίγουρος πως θα καυλώσει πολύ, όταν θα βλέπει να εξαφανίζω τον πούτσο σου, ολόκληρο μέσα στο στόμα μου. Και πίστεψέ με, μπορώ να το κάνω.

Έπειτα θέλω να σε γλύφουμε κι οι δυο μαζί σε όλο το σώμα, ξεκινώντας από τα δάχτυλα των ποδιών και φτάνοντας μέχρι όπου εσύ γουστάρεις. Όταν σε καυλώσουμε αρκετά, θα αράξεις και θα δεις ένα από τα πιο ωραία γαμήσια μας. Θα γαμάω την γυναίκα μου στα τέσσερα και την ίδια στιγμή θα έχει βυθισμένο στην κωλοτρυπίδα της, έναν πλαστικό πούτσο. Όταν νιώσεις πως θέλεις να χύσεις, θέλω να έρθεις και να μου χώσεις το καβλί σου στο στόμα. Να με μπουκώσεις και να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Έτσι θέλω να χύσουμε μαζί κι όταν γεμίζεις το στόμα μου με τα καυτά σου χύσια, τότε να πλημμυρίσω τη μουνάρα της γυναίκας μου με τα δικά μου.

Αν σου άρεσαν, όσα σου έγραψα, περιμένουμε την απάντησή σου, για να ζήσουμε ένα τρελό γαμήσι.

Ομολογώ πως καύλωσα την ώρα που τα διάβαζα και μου έφτιαξαν το κέφι για να τραβήξω μια καλή μαλακία. Αμέσως μετά απάντησα, λέγοντας πως θέλω πολύ να βρεθούμε για ένα καφέ κι αν γουστάρουμε όλοι, να πάμε έπειτα για το τρελό γαμήσι, που επιζητούσαμε κι οι τρεις.

Συναντηθήκαμε κατά τις 9 το βράδι σ’ ένα μπαράκι με χαμηλή μουσική για να μπορέσουμε να μιλήσουμε …

Συνέχεια … κλικ εδώ …

Υ.Γ. Αν και έχω αλλάξει ελαφρώς τα κείμενα των μηνυμάτων, καθώς δεν έχω στη διάθεσή μου τα πρωτότυπα, θα παρακαλούσα, αν τύχει και τα αναγνωρίζουν τα παιδιά που τα γράψανε, να επικοινωνήσουν και πάλι μαζί μου, σ’ αυτό το email xxxstorys2@gmail.com Το παλιό δεν ισχύει.

* * * * * * * * * * 

(Αν σας άρεσε η ιστορία, γράψτε ένα ευχαριστώ, ώστε να ξέρω αν υπάρχει λόγος να συνεχίσω αυτό το blog)

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s