[1/2] Ο χοντρός του Video Club [Gay, Αυνανισμός]

Τον είχα σταμπάρει από καιρό. Δούλευε σ’ ένα Video Club, που νοίκιαζε κυρίως τσόντες. Στο μαγαζί είχαν και μερικές κανονικές ταινίες, έτσι για τα μάτια του κόσμου, οι περισσότερες από τον καιρό του Νώε. Ήταν χοντρούλης με πολύ γλυκό πρόσωπο και γένια, 30αρις και φαινόταν αυτό που λέμε … καλό παιδί. Από τις τρίχες στα χέρια του, που έφταναν μέχρι και τα δάχτυλα των χεριών του, καταλάβαινα, πως ο τύπος πρέπει να ήταν αρκούδα κι αυτό με τρελαίνει. Τον έβλεπα αρκετά συχνά, μιας και καθώς βαριέμαι να κατεβάζω τσόντες από το internet, πήγαινα στο κατάστημα που εργάζεται, για να νοικιάσω. Όταν δεν ήταν εκεί, έπαιρνα ότι τσόντα με καύλωνε, αλλά όταν τον πετύχαινα, νοίκιαζα πάντα gay porno και μάλιστα με πρωταγωνιστές άντρες, όπως και του λόγου του …

Ένα βραδάκι με μπόλικες καύλες, σκέφτηκα να πάω για καμιά τσοντούλα στο γνωστό πλέον Video Club, ελπίζοντας να πετύχω και τον χοντρούλη, για να φουντώσω λίγο περισσότερο. Στάθηκα τυχερός διπλά. Από την μια ήταν εκεί ο “φίλος” μου κι από την άλλη δεν είχε καθόλου κόσμο στο μαγαζί, εξάλλου έκλειναν σε λίγο και ήταν ευκαιρία να του πιάσω κουβέντα. Τον χαιρέτησα και ξεκίνησα να ρίχνω μια ματιά στις gay τσόντες. Γαμώτο! σκέφτηκα, όταν μπήκε κάποιος άλλος για να επιστρέψει ένα DVD. Ευτυχώς δεν ήθελε να πάρει άλλο κι έφυγε γρήγορα.

– Ας μην σε καθυστερήσω κι εγώ, είναι και ώρα να κλείσεις, είπα.

– Μην ανησυχείς, με το πάσο σου, απαντάει. Μόνο στάσου να κλειδώσω και να κατεβάσω τα στόρια (εσωτερικά) για να μην μπαίνουν κι άλλοι.

Πράγματι κλείδωσε κι όσο έψαχνα να βρω τι θα νοικιάσω, αυτός συμμάζευε το μαγαζί. Δεν τον είδα πρόθυμο για κουβέντα κι έτσι σκέφτηκα, πως θα ήταν καλύτερα να πάρω την τσόντα μου και να γυρίσω στο σπίτι για μια καλή μαλακία. Δε βρήκα κάποια καινούρια ταινία κι έτσι νοίκιασα μια που είχα δει και παλιότερα (τελικά καλό θα ήταν να γράψω μερικές). Πηγαίνοντας προς το ταμείο και βλέποντας τον και πάλι από πάνω μέχρι κάτω, πίστεψα, πως αξίζει να δοκιμάσω κάτι περισσότερο.

Του δίνω το εξώφυλλο της ταινίας, λέγοντάς του:

– Ξέρεις τι θα ήθελα τώρα ρε φίλε; αλλά είναι αργά γαμώτο.

– Πες και βλέπουμε, απαντάει.

– Έχω πολλές καύλες και στο σπίτι θα δυσκολευτώ να μείνω μόνος για να δω την ταινία (ψέματα), μήπως θα μπορούσαμε να την βάλουμε σ’ ένα από τα δωμάτια πίσω και να τραβήξω μια μαλακία;

– Έγινε, μου λέει. Έτσι κι αλλιώς δε θα φύγω ακόμη, έχω να τελειώσω με σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Φαντάζομαι πως θα τελειώσεις μέχρι τότε.

– Μια χαρά, του είπα και μπήκα σ’ ένα απ’ αυτά τα μικρά δωμάτια μαλακίας.

Η ταινία ξεκίνησε από το σημείο που του ζήτησα να ρυθμίσει. Ήταν σε μια σκηνή, όπου ένας ψωλαράς γαμούσε δυο χοντρούς άντρακλες. Για την ακρίβεια δεν τους γαμούσε, αλλά μάλλον τον γαμούσαν, αφού τον είχαν βάλει κάτω και του έπαιρναν κάτι ξεγυρισμένα τσιμπούκια και μετά καθόταν ο ένας πάνω στον πούτσο του κι άλλος πάνω το πρόσωπό του, αναγκάζοντάς τον να γλύφει την κωλοτρυπίδα του. Σκέτη καύλα σας λέω. Τον ζήλευα αυτόν τον πούστη, με τους δυο χοντρούς να τον έχουν βάλει στην μέση, με σκοπό να τον ξεζουμίσουν.

Όση ώρα έβλεπα την αγαπημένη μου σκηνή, έπαιζα με τον πούτσο μου όλο και πιο δυνατά και γνωρίζοντας τι ακολουθεί παρακάτω στην ταινία καύλωνα διπλά. Περίμενα την σκηνή, όπου ο γαμιάς της ταινίας στέκεται όρθιος και οι δυο χοντροί στα γόνατα με ανοικτό το στόμα. Ο τύπος μαλακίζεται μόνος του, ενώ ο ένας χοντρός του χαϊδεύει τα μεγάλα αρχίδια του κι ο άλλος απλώνει το χέρι του στα κωλομέρια και στα μπούτια. Όταν φτάνει η ώρα να χύσει, τότε πιτσιλάει μια στο στόμα του ενός κι αμέσως μετά στο στόμα του άλλου. Ώσπου, εναλλάξ, γεμίζει τα στόματά τους με παχιά χύσια.

Πριν όμως να φτάσω σ’ αυτή τη σκηνή κι ενώ είχα χαθεί από τον κόσμο τούτο, ακούω τη φωνή του “δικού” μου χοντρούλη να με “ξυπνάει”…

Συνέχεια …κλικ εδώ

* * * * * * * * * * 

(Αν σας άρεσε η ιστορία, γράψτε ένα ευχαριστώ, ώστε να ξέρω αν υπάρχει λόγος να συνεχίσω αυτό το blog)

Advertisements

2 Comments

  1. […] Gay – Ο χοντρός του Video Club (2) Συνέχεια από το … Gay – Ο χοντρός του Video Club (1)  […]

  2. Bears simply rule!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s