Ζευγάρι ψάχνει για τον γαμιά του [Bisexual]

Η ιστορία έχει γραφτεί από επισκέπτη του Blog…

Μετά από αρκετά χρόνια γάμου και τον ερχομό δύο παιδιών αρχίσανε οι ερωτικές φαντασιώσεις να γίνονται μέρος τις ερωτικής μας ζωης. Η πραγματοποίηση όμως αυτών των φαντασιώσεων ,δεν ήταν κάτι απλό για τα δεδομένα τις επαρχίας που ζούσαμε των ταμπού που είχαμε από τον τρόπο που μας μεγάλωσαν , καθώς και την τάση της Μαρίας να αναβάλει κάθε τι.

Η Μαρία είναι 33 χρονών 1,67 και 68 κιλά με μεγάλα στιθια μακριά μαλλιά και αρκετά ωραίο πρόσωπο , αλλά πολύ χαμηλών τόνων . Εγώ είμαι 44 χρονών με μεγάλη κοιλιά και λίγα μαλλιά και πιο έμπειρος και πιο απελευθερωμένος . Η Μαρία δεν έχει πάει στη ζωή της με άλλο άντρα.

Σε ένα από τα ταξίδια μου στην Αθήνα είχα δυο μέρες ελεύθερες και είπα να διασκεδάσουμε λίγο, είχα μαζί μου και τη γυναίκα μου. Τις αγόρασα ένα καυτό μινι,  βαφτικαι έντονα και πίγαμε σε ένα κλαμπ, το μαγαζί ήταν γεμάτο, βρήκαμε ένα καλό τραπέζι και κάτσαμε. Η Μαρία άρχισε κα χορεύει μονή τις και να απολαμβάνει τις πονηρές ματιές που τις έριχναν αρκετοί άντρες. Οι ηλικίες των ατόμων που είχε μέσα ήταν, από λίγους νεαρούς μέχρι ώριμους , αλλά και μεγαλύτερης  ηλικίας.

Ένας νεαρός περίπου στα τριάντα κοντός με μακριά μαλλιά πλησίασε και έκανε καμάκι στη Μαρία την ώρα που χόρευε, χορεύοντας και αυτός μαζί τις. Όταν τελείωσε ο χορός η Μαρία  με κοίταξε πονηρά και εγώ τις είπα πως είναι ευκαιρία να κάνει ότι θέλει χωρίς κανένα πρόβλημα. Πείρε  θάρρος συνέχισε να χορεύει πιο ερωτικά με το νεαρό και να ακουμπούν τα σώματα τους. Ήταν κάτι που μου άρεσε τόσο πολύ  και το είπα της Μαρίας.

Πείρε περισσότερο θάρρος και με τη δική μου παροτρηση κάλεσε το μοναχό νεαρό στο τραπέζι μας. Του στηθήκαμε σας ζευγάρι με εμένα BI και τη Μαρία πολύ άπειρη και μου είπε πως αν δεν είχα αντήχηση να συνεχής να διασκεδάζει με τη γυναικά μου  και πως του άρεσε πολύ. Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και του έκλισα το μάτι, μου χαμογέλασε και έπιασε απαλά το μπούτι τις Μαρίας που την έβλεπα πολύ ανεβασμένη. Συνέχισαν να χορεύουν πιο ερωτικά  για αρκετή ώρα ενώ μιλούσαν αρκετά ο ένας στο αυτί του άλλου. Η Μαρία παραπονέθηκε πως την πονούσε το πόδι της από το χορό και έκατσε γιατί δεν μπορούσε να χορέψει άλλο, ο νεαρός προσφέρθηκε να μας χαλαρώσει και τους δυο με μασάζ , και έτσι θα έφευγε και ο πόνος της Μαρίας. Δέχθηκα και παρέσυρα και τη Μαρία να πει ναι χωρίς πολύ σκέψη.

Επήγαμε διπλά σε ένα μικρό ξενοδοχείο και ανεβήκαμε και οι τρις ενώ μπήκα εγώ πρώτος για μπάνιο. Βγείκα πολύ γρήγορα και είδα τον νεαρό να απεριποίητε τη γυναικά μου και να τις χαϊδεύει το πόδι. Μετά μπέικε η γυναικά μου και βγείκε με μια πετσέτα στη μέση και άλλη μια στα στιθια, φαινόταν πως ντρέπονταν αρκετά.
Τελευταίος μπήκε ο νεαρός, και ώσπου να βγει εμείς δεν είπαμε τίποτα, αλλά κοιτακτικαμε αρκετές φορές. Βγεικε και εαυτός με μια πετσέτα και άρχισε να κάνει μασάζ στη πλάτη της Μαρίας αφού την έβαλε μπρούμυτα , και με τις πετσέτες να είναι ακόμα στο σώμα της. Μετα από λίγο άφησε τη γυναίκα μου και έπιασε εμένα, ήταν πολύ καλός και γρήγορα πέτυχε να μου δείξει τις ικανότητες του.

Καθώς έκανε μασάζ στο χέρι μου μου το τέντωσε και το ακούμπησε πάνω στη πουτσα του, έκανα να τραβικτώ αλλά δεν μου άφησε περιθώρια και μου το ακούμπησε ξανά. Τότε άρχισα να χαϊδεύω μια τη πουτσά του που ήταν μεγαλύτερη από τι δική μου και μια τα αρχίδια του που ήταν τεραστία. Με το ένα χέρι μου έπιασε δυνατά το κολο και με το άλλο μου έβαλε δυο δάχτυλα στο στόμα. Στη συνεχεία έφτιαξε τη πετσέτα του και πήγε προς τη γυναίκα μου, την γύρισε μπροστά και άρχισε από το λαιμό προς τα στίθια. Ήταν η στιγμή που την είδα πιο χαλαρή και να αποβάλει το σφίξιμο που είχε μέχρι τώρα. Συνέχισε και μετά από αρκετή δουλειά έφτασε ανάμεσα στα ποδιά τις ενώ η Μαρία άρχισε να βγάζει μικρούς αναστεναγμούς. Με φώναξε και πήγα πιο κοντά με έβαλε και κρατήσω τα ποδιά τις Μαρίας ψιλά ενώ είχα βάλει τώρα και δάκτυλο μέσα στο μουνι τις, άρχισα να τρέμω από καύλα …

Έβγαλε τελευταίος τη πετσέτα και ηρθε πιο κοντά ακουμπώντας την πουτσά του στο μουνι της. Δεν θέλω είπε και τραβικτικε απότομα ενώ του είπε να σταματήσει. Εκείνος τραβικτικε και συνέχισε το μασάζ μετά από λίγο έφτασε να έχει πάλι δυο δάχτυλα μέσα στο μουνι της , με τράβηξε κοντά και με έβαλε να τις κάνω γλειφομουνι ενώ αυτός έβαλε προφυλακτικό. Έκανε και δεύτερη απόπειρα να έρθει πιο κοντά στο μουνι τις με τη πούτσα του αλλά αφού είδε πως αντιδρούσε , τις εβαλε δάκτυλο μέσα και έχωσε τη πουτσα του στο δικό μου στόμα.  Ντρεπόμουν πολύ αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω.

Ανασυκωθικα και του έδωσα να καταλάβει πως ήθελα κάτι μέσα στο κολο μου, δεν άργησε να μου βάλει το πρώτο δάκτυλο. Με τα μουγκρητά τις γυναίκας μου και το δάκτυλο στο κολο μου και τη μπουτσα του μέσα στο στόμα μου , δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έχυσα πρώτος. Έκανα να τραβικτο αλλά ακολούθησε μια δυνατή κραυγή και έχυσε και ο νεαρός, μέσα στο στόμα μου.

Συνεχίσαμε να μην μιλάμε και αφού ντυθήκαμε πολύ γρήγορα έθιγε πρώτος ο νεαρός αφού έγραψε σε ένα χαρτί το τηλέφωνο του. Από τότε δεν είχαμε καμιά επαφή, αλλά η Μαρία μου είπε να μην πετάξω το τηλέφωνο, παρόλο που δεν θέλει ποτέ να τον πάρουμε να τα πούμε.

Για επικοινωνία Zeugari12@in.gr

* * * * * * * * * * 

(Αν σας άρεσε η ιστορία, γράψτε ένα ευχαριστώ, ώστε να ξέρω αν υπάρχει λόγος να συνεχίσω αυτό το blog)

Advertisements

4 Comments

 1. Ευχαριστώ πολύ το ζευγάρι, που έστειλε την ιστορία. Στην περίπτωση που θέλετε να δημοσιευτεί το email σας, θα πρέπει να στέλνετε την ιστορία από το δικό σας email στο xxxstorys2@gmail.com

  Αυτό γίνεται για να μην υπάρχει η δυνατότητα να δημοσιεύει οποιοσδήποτε, κάποιο email, που δεν του ανήκει.

  Παρακαλώ το ζευγάρι, αν θέλει να δημοσιεύσω το email του, όπως έχει ήδη δηλώσει, να στείλει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης στο δικό μου.

  Καλή συνέχεια παιδιά, περιμένω κι άλλες καυλωτικές ιστορίες σας.

 2. kalo stori ante kai se alles kaulotikes katastaseis

 3. sas ips pos 8eloume na emfanizete to in mail mas

 4. @zeugari
  Προφανώς κάτι μου ξέφυγε, όταν καταχωρούσα την ιστορία σας και ενώ είδα το email σας, το διέγραψα, μάλλον επειδή μπερδεύτικα. Διορθώνω λοιπόν και το συμπληρώνω. Συγνώμη.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s