Έτσι γαμάνε οι Έλληνες [Straight]

Η ιστορία γράφτηκε από επισκέπτη του Blog…

Με λένε Πάνο και είμαι 44 ετών και σίγουρα όχι και ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο. Με ύψος 1.75 και 90 κιλά, φαλάκρα και μουστάκι, δεν έχω να περιμένω και πολλά ακόμη στα ερωτικά μου. Χώρια που εδώ και μερικά χρόνια δε μου σηκώνεται τόσο εύκολα κι όταν τα καταφέρω είναι κάπως μελάτη. Η γυναίκα μου κάνει φιλότιμες προσπάθειες να βοηθήσει την κατάσταση, αλλά όσο κι αν προσπαθεί δε γίνεται τίποτα. 22 χρόνια γάμου είναι πολλά κι όσο κι αν αγαπάς τον άνθρωπο σου, μετά από τόσα χρόνια έχει φύγει η κάβλα.

Εργάζομαι σε μια κατασκευαστική εταιρία που είναι πολύ γνωστή στον χώρο και κατέχω μια πολύ κακή θέση. Το διάστημα στο οποίο αναφέρεται η ιστορία, ήμουν σ’ ένα εργοτάξιο μακριά από την Αθήνα και συχνά δεν καταλάβαινα πότε περνούσε η κάθε μέρα από την πολύ δουλειά. Η θέση μου ήταν στα γραφεία του εργοταξίου και τις περισσότερες φορές περνούσα εκεί τις 16 από τις 24 ώρες της ημέρας και κουρασμένος όπως ήμουν μετά τη δουλειά πήγαινα αμέσως στο σπίτι. Να σημειώσω πως εκει είχα μια γκαρσονιέρα κι έμενα μόνος, η οικογένεια είχε μείνει πίσω στην Αθήνα.

Όπως και κάθε βράδυ έτσι κι εκείνο νόμιζα πως θα το περάσω μόνος, αφού όπως σας είπα δεν είχα τίποτα να περιμένω και είχα συμβιβαστεί μ’ αυτό. Όμως κάποιος με λυπήθηκε εκείνη τη μέρα και είπε να μου δώσει δύναμη να συνεχίσω τη ζωή με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ήταν κοντά 10 το βράδυ και από τις πιο βαρετές ημέρες, αφού δεν είχα πολύ δουλειά, αλλά έπρεπε να βρίσκομαι στο γραφείο, επειδή είχαμε ένα στέλεχος της εταιρίας για επιθεώρηση. Όλα καλά με την δουλειά και μόλις τελειώσαμε το στέλεχος αποφάσισε να μας κάνει το τραπέζι σε μια ταβέρνα. Εγώ δεν είχα καμμιά διάθεση να τους ακολουθήσω, δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω σπίτι. Προφασίστηκα πως έχω να προετοιμάσω λίγη δουλειά για αύριο και έτσι ξέφυγα.

Έμεινα κι έκανα πως δούλευα, μέχρι να φύγουν όλοι. Είπα πολλές φορές καληνύχτα και καλά να περάσετε κι όταν επιτέλους άδειασε ο τόπος είπα να ξεκινήσω για το σπίτι. Την ώρα που έβαζα τους φακέλους μου στην τσάντα, άκουσα μια φωνή να ρωτάει, αν έχει μείνει κανείς στα γραφεία. Μιλούσε σπαστά ελληνικά με προφορά ρώσικη κι απ’ αυτό κατάλαβα πως πρόκειται για την καθαρίστρια. Την είχα δει κι άλλοτε, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Ήταν μια γυναίκα κοντά στα 40, γεματούλα με πιασίματα και πλούσιο στήθος. Ήταν καθαρά Ρωσίδα κάτι που φαινόταν από τα καστανά μαλλιά και τα ανοικτόχρωμα μάτια της. Ήταν μάλιστα αρκετά όμορφη, αν κι αυτό το διαπίστωσα μόνο όταν αργότερα πέταξε από πάνω της τα ρούχα της δουλειάς.

Φώναξα κι εγώ για να απαντήσω πως είμαι ο τελευταίος που έμεινε εδώ μέσα και πως φεύγω. Μια στιγμή φώναξε και μου ζήτησε να πάω να την βοηθήσω. Δεν ήταν καμιά βαριά δουλειά, μετακινήσαμε ένα μηχάνημα, για να καθαρίσει από πίσω, επειδή είχε πέσει αναψυκτικό. Την καληνύχτισα, αλλά δε μ’ άφησε να φύγω. Μου ζήτησε να μείνω και να της κάνω λίγο παρέα, επειδή φοβόταν τόσο αργά. Η κανονική ώρα που δουλεύει είναι στις 6 το απόγευμα μέχρι 9 περιπού και τώρα ήταν 10 κι ακόμη δεν είχε ξεκινήσει. Δεν ξέρω γιατί συμφώνησα, αφού στο μυαλό μου δεν είχα κάτι παραπέρα εκείνη την ώρα.

Πήγα και πάλι στο γραφείο και της είπα, πως αν χρειαστεί βοήθεια μπορεί να με φωνάξει. Άνοιξα τον υπολογιστή κι έψαξα να βρω καμιά ιστορία, όπως αυτή που γράφω τώρα. Ήθελα να δω και φωτογραφίες, αλλά με την κοπέλα τριγύρω δίσταζα. Διάβασα 1-2 ιστορίες σ’ ένα site και κάβλωσα, ήθελα κάτι περισσότερο. Είχα πολλές μέρες να χύσω και το λίγο κρασί που ήπιαμε στο γραφείο με είχε φέρει σε χαλαρή διάθεση. Τελικά δεν άντεξα κι έψαξα να βρω φωτογραφίες και βίντεο με ζευγάρια να γαμιούνται. Στον υπολογιστή του γραφείου δεν μπορώ να αποθηκεύω τις σελίδες που προτιμώ να επισκέπτομαι κι έτσι έβγαλα την ατζέντα μου, για να γράψω κάποια από αυτές. Μπήκα σε μια γνωστή σελίδα του Ίντερνετ με φωτογραφίες και βίντεο και είχα το νου μου μήπως και ακούσω τα βήματα της ρωσίδας, να έρχονται προς το μέρος μου.

Είχε περάσει περίπου μια ώρα, όσο διάβαζα ιστορίες κι έβλεπα γυμνές φωτογραφίες. Είχα αφαιρεθεί κι έτσι ξέχασα την κοπέλα που τριγύριζε στα γραφεία, γι αυτο κι έβαλα να δω ένα βίντεο μ’ έναν άντρα περίπου στην ηλικία μου να γαμάει μια πολύ όμορφη μικρή. Ο άντρας είχε πολύ μεγάλο και δυνατό πούτσο, καμιά σχέση με τον δικό μου. Από τότε που δεν μου σηκώνεται πολύ καλά, καβλώνω περισσότερο, όταν βλέπω τσόντες με άντρες που έχουν μεγάλο πούτσο και ξεσκίζουν τις γκόμενες. Έτσι και με το απόσπασμα από την τσόντα που έβλεπα τώρα κάβλωνα πιο πολύ από το συνηθισμένο και το μυαλό μου επικεντρώθηκε στην δική μου κάβλα, καθώς ένιωθα πολύ καλά με τον πούτσο μου να τεντώνει το παντελόνι μου. Γι αυτό και δεν κατάλαβα, την κοπέλα που ήρθε και στάθηκε από πάνω μου κι έβλεπε μαζί μου το βίντεο.

Όταν κατάλαβα τι γίνεται έκλεισα τρομαγμένος το βίντεο και ζήτησα συγνώμη, όπως ένα παιδί που το έπιασαν να κάνει μια ατασθαλία. Χαμογέλασε κι είπε πως δεν την πείραξε και πως της αρέσει πολύ να βλέπει τέτοιες ταινίες και το χαμόγελο της έγινε ακόμη μεγαλύτερο. Αυτό και μόνο με χαλάρωσε και μ’ έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα μαζί της, εξάλλου τελικά δεν είχα να φοβηθώ κάτι από τη συγκεκριμένη. Τότε να το βάλω πάλι να παίζει της είπα κι έλα να το δούμε παρέα. Της ζήτησα να φέρει να πιούμε λίγο από το κρασί που περίσσεψε και μετά να καθίσει δίπλα μου. Ως που να έρθει είχα ετοιμάσει μια λίστα με ολιγόλεπτα βίντεο από ερασιτεχνικές τσόντες κι έφερα την καρέκλα που θα καθόταν όσο πιο κοντά μου γινόταν. Κρασάκι, τσοντούλες και μια όμορφη άγνωστη γυναίκα στο πλάι μου, που την αγκάλιαζε διακριτικά το αριστερό μου χέρι, πάνω από την καρέκλα. Το όλο σκηνικό κατάφερε να με καβλώσει όπως δεν είχα καβλώσει χρόνια τώρα κι αυτό δεν άργησε να το δει και η Στέλλα (έτσι ήθελε να την φωνάζουν στην Ελλάδα).

Θέλεις να σου κάνουν ότι βλέπεις, με ρώτησε την στιγμή που βλέπαμε μια γκόμενα να παίρνει μια δυνατή πίπα. Σίγουρα, απάντησα, αρκεί η γκόμενα να ξέρει να κάνει καλή πίπα (αν κι εκείνη τη στιγμή μου έκανε οποιαδήποτε τρύπα, ακόμη και σε τοίχο). Για να δούμε αν ξέρω να κάνω καλή πίπα, είπε και γονάτισε κάτω από το γραφείο. Την βοήθησα να ανοίξει το παντελόνι μου κι αμέσως έχωσε το χέρι της μέσα στο βρακί μου και έβγαλε έξω τον πούτσο μου. Δεν πρόλαβα να δω τις κάβλες μου, γιατί αμέσως τον εξαφάνισε μεσα στο στόμα της. Δεν έχω μεγάλο πούτσο και δε δυσκολεύτηκε καθόλου να τον καταπιεί μέχρι την ρίζα κι άρχισε αμέσως μια γρίγορη πίπα, σφίγγοντας τον πούτσο μου με τα χείλη της καθώς ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της. Με τον τρόπο που μου έκανε πίπα ένιωθα πως μου τρομπάρει τον πούτσο, όπως αυτές οι συσκευές που στον μεγαλώνουν. Σταμάτησε για μια στιγμή και μου ζήτησε να μην χύσω γρήγορα, γιατί ήθελε να την γαμήσω. Αυτό ήταν εύκολο, αφού αργώ πολύ να χύσω.

Όταν κατάφερε κι έκανε τον πούτσο που γερά καβλωμένο, τον έβγαλε από το στόμα, σηκώθηκε και μου έκλεισε τα πόδια και με σκούντησε μαζί με την καρέκλα πιο πίσω. Έβγαλε το κιλοτάκι της και σήκωσε την φαρδιά φούστα της. Το θέλεις, με ρώτησε και μαζί με την ανάσα μου, ψυθίρησα ναι, το θέλω πολύ. Τότε ένα να το πάρεις μου είπε κι ακούμπησε με τον κόλο της στο γραφείο. Σχεδόν έπεσα από την καρέκλα και γονατιστός πήγα προς το μέρος της. Εκεί ξεκίνησα ένα σούπερ γλειφομούνι. Νομίζω πως έχω γίνει πολύ καλός σ’ αυτό τον τρόπο διέγερσης των γυναικών, μιας και τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να κάνω και πολλά παραπάνω. Την έγλειψα και την δάγκωσα απαλά από τα γόνατα ως τα μπούτια κι έπειτα ανέβηκα και ρούφηξα το μουνί της. Ήταν υγρό και μύριζε όμορφα, ήθελα να χώσω όλο το κεφάλι μου μέσα. Η Στέλλα βογκούσε όση ώρα την έγλειφα και παραμιλούσε στα ρώσικα. Δεν καταλάβαινα τίποτα από όσα έλεγε κι όμως αυτό με εξίταρε ακόμη περισσότερο και ο πούτσο μου άρχισε να βγάζει τα πρώτα του χύσια και να υγραίνεται.

Ανάμεσα στα ρώσικα, άκουσα την Στέλλα να φωνάζει, γάμα με τώρα, γάμα με, γάμησε με τώρα κι αμέσως παράτησα το γλύψιμο και σηκώθηκα όρθιος. Τότε είδα πως η Στέλλα όση ώρα απολάμβανε το γλειφομούνι, είχε βγάλει τα βυζιά της έξω και μάλλον έτριβε τις ρόγες της. Με το παντελόνι στους αστραγάλους σήκωσα την Στέλλα πάνω στο γραφείο κι αυτή έγειρε πίσω. Τα στήθη της απλώθηκαν και τα μάζεψε με τα χέρια της για να παίξει μαζί τους. Έλα, γάμα με τώρα, είπε και πάλι με την σπαστή προφορά της. Δεν είχα μαζί μου προφυλακτικό και δίστασα για μια στιγμή, αλλά δε γαμιέται, πότε θα ξαναγαμήσω, σκέφτηκα κι έχωσα τον πούτσο μου μέσα στο ζεστό υγρό μουνί της. Το πως ένιωσα εκείνη τη στιγμή δύσκολα περιγράφεται. Ίσως εσείς που γαμάτε συχνά να γελάτε μαζί μου, αλλά εγώ ένιωσα σα να γαμούσα πρώτη φορά. Στην αρχή μπαινόβγαινα αργά και χαιρόμουν κάθε πόντο που βάδιζα μέσα στο μουνί της. Η Στέλλα άρχισε πάλι τα ρώσικα, μιλούσε όλο και πιο γρήγορα και πιο δυνατά και βογκούσε με όλο της το είναι. Πιο γρήγορα, πιο δυνατά είπε κάποια στιγμή, ζητώντας να την σκίσω.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΓΑΜΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, φώναξα κι άρχισα να ξεσκίζω το μουνί της. Για το επόμενο τέταρτο την γαμούσα μ΄όλη μου τη δύναμη. Έγινα μούσκεμα, ιδρώτας έτρεχε από παντού κι είχα λαχανιάσει, δεν άντεχα άλλο κι ήθελα να χύσω. Έλα να χύσουμε μαζί της είπα, πες μου πότε θα είσαι έτοιμη. Ναι μου λέει, σε λίγο κι άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα της με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο τσιμούσε την ρόγα της. Της είχα σηκώσει τα πόδια ψηλά και τα ακούμπησα στους ώμους μου, κάτι που έκανε το μουνί της πιο στενό και δυνάμωσε την τριβή που νιώθαμε στα όργανά μας. Έλα χύσε με φώναξε μετά από λίγο, χύνωωω, χυνωωω, χύνωωω, έλα χύσε μεεε και μετά πάλι έλεγε κάτι στα ρώσικα. Σταμάτησε να μιλάει και βογκούσε όσο δυνατά δεν έχω ακούσει ποτέ να βογκάει άλλη γυναίκα. Το πρόσωπο της ήταν σαν πονεμένο από την κάβλα και ήμουν σίγουρος πως εκείνη τη στιγμή διψούσε για τα χύσια μου. Σταμάτησα να τα κρατάω και τα έδωσα με δύναμη μέσα στην μουνάρα της. Πάρτα πουτάνα, φώναξα κι έχωσα τον πούτσο μου όσο πιο βαθιά μπορούσα κι έμεινα εκεί για να χύσω μέσα της και την τελευταία σταγόνα.

Όταν τελειώσαμε κι οι δυο μαζί, έσκυψα μπροστά κι έπεσα πάνω της με το πρόσωπο στο στήθος της και φίλησα τα υπέροχα μεγάλα βυζιά της. Έβγαλε ένα μικρό γελάκι σα να την γαργαλούσα κι έπιασε τα βυζιά της και τα έσφιξε πάνω στο πρόσωπο μου. Μ΄εκλεισε εκεί μέσα και μου έκοβε την ανάσα, αλλά ένιωθα τόσο υπέροχα. Μου πέρασε η σκέψη πως αν πέθαινα εκείνη τη στιγμή, θα πρέπει να είχα ένα τεράστιο χαμόγελο κι αυτό μ’ έκανε να γελάσω και ταυτόχρονα να πνίξω το γέλιο μου, αφού δε μπορούσα ν’ ανασάνω. Ξεκόλλησα από το στήθος της και ανασηκώθηκα. Αργά και προσεκτικά βγήκα από το μουνί της. Έσκυψα και το φίλησα και το καθάρισα με την γλώσσα μου. Άκουσα αναστεναγμούς ανακούφισης και τότε παραμένοντας ξαπλωμένη, σήκωσε τα πόδια της και τα τύλιξε πάνω από τους ώμους μου και γύρω από το κεφάλι μου. Μ’ έσφιξε πάνω στο μουνί της κι απολάμβανα τη μυρωδιά που είχε μετά το γαμήσι μας, γλύφοντας ότι έσταζε από την πηγή της. Μείναμε έτσι αρκετή ώρα, ώσπου ηρεμήσαμε τελείως.

Σηκωθήκαμε και ντυθήκαμε κάπως βιαστικά λες και θα μας έπιανε κάποιος γυμνούς, ενώ ούτε σκέψη για κάτι τέτοιο όσο ήμασταν καβλωμένοι. Συμμαζέψαμε και τα πράγματα που είχαν πέσει από το γραφείο όση ώρα το χρησιμοποιούσαμε αντί για κρεβάτι κι έπειτα την αγκάλιασα και της έδωσα ένα φιλί στο στόμα. Μιλήσαμε λιγάκι για το γαμήσι μας και συμφωνήσαμε πως περάσαμε κι οι δυο υπέροχα. Εκείνο το βράδι έμεινα να την βοηθήσω στο συμμάζεμα, μου είχε χαρίσει μια υπέροχη βραδιά κι αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Όταν τελειώσαμε προθυμοποιήθηκα και την πήγα στο σπίτι, στη διαδρομή έμαθα πως μένει μόνη της. Ήταν παντρεμένη μ’ έναν έλληνα, αλλά είχε μερικά χρόνια χωρισμένη, μάλλον γι αυτό θα έκαιγε έτσι το μουνί της, σκέφτηκα κι αυτό μου έδωσε ελπίδες για κάτι παραπάνω στο μέλλον. Και δεν έπεσα έξω, μέχρι και να φύγουμε από κείνο το εργοτάξιο δυο-τρεις φορές την εβδομάδα κάναμε κι ένα καλό γαμήσι, σπάνια όμως στο γραφείο, αφού είχαμε κι οι δυο μας ελεύθερα τα σπίτια μας.

Το email μου δεν θέλω να δημοσιευτεί, γιατί το χρησιμοποιώ για προσωπικά μηνύματα. Αργότερα θα δημιουργήσω ένα άλλο email για γνωριμίες και θα σας το στείλω.

* * * * * * * * * * 

(Αν σας άρεσε η ιστορία, γράψτε ένα ευχαριστώ, ώστε να ξέρω αν υπάρχει λόγος να συνεχίσω αυτό το blog)

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s