Το μαστίγωμα της Μίνας από γυναικεία χέρια [Σαδομαζοχισμός]

Η ιστορία γράφτηκε από επισκέπτη του Blog…   

Είμαι παντρεμένη με το Γιώργο εδώ και 3 χρόνια και μετά τον πρώτο χρόνο του γάμου μας ξεκινήσαμε να οργανώνουμε και να μετέχουμε σε extreme εμπειρίες. Ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, το απέδωσα όσο περισσότερο καλύτερα μπορούσα σε γραπτό κείμενο και το ανέβαζα στις σελίδες του Ευταξία (αλήθεια τι απέγινε βρε παιδιά εκείνο το σάιτ;), αφού και εγώ αλλά και ο άντρας μου από κάποια στιγμή και ύστερα αρχίσαμε να ηδονιζόμαστε απ’ την συμμετοχή αγνώστων στα show μας, αγνώστων που επικοινωνούσαν μαζί μας και που αποφάσιζαν να έρθουν σ’ επαφή μαζί μας, αφού διάβαζαν τις διηγήσεις μου.

Μένουμε στη Λάρισα, εγώ έχω ένα κατάστημα φωτιστικών σε κεντρικό σημείο, ενώ ο άντρας μου είναι μεγαλοστέλεχος σε εταιρεία διαχειρίσεως κεφαλαίων. Γενικότερα είμαι μια σκλάβα υποταγμένη στη θέληση του Γιώργου μου. Μου επιτρέπει πότε- πότε να φτάνω σ’ οργασμό, όμως στην ουσία αυτό συμβαίνει είτε μετά από δυνατό βασανισμό μου, είτε αν πρόκειται να με βασανίσει αμέσως μετά. Μ’ έχει δώσει πολλές φορές σε φίλους του, αλλά και σε αγνώστους. Δεν το χορταίνω να αισθάνομαι ότι είμαι τόσο ποθητή σ’ αυτόν, δεν χορταίνω να με πηδάνε μπροστά του, να παλινδρομεί το κορμί μου στάζοντας απ’ τα ον ιδρώτα και να τον έχω απέναντί μου να με παρατηρεί μέσα στα μάτια. Μ’ έχει μαστιγώσει πολλές φορές μα ένα ειδικό bullwhip που έχει αγοράσει απ’ την Γερμανία, ενώ είναι κάμποσες οι φορές που μ’ έχει παραδώσει σε φίλους του για να με μαστιγώσουν με αυτόν να κάθεται ήρεμα σε μια καρέκλα απέναντί μου και να πίνει το ποτό του, παρακολουθώντας το κορμί μου να σπαράζει. Την τελευταία φορά που μου έκανε έρωτα, λίγο μετά που έχυσε μέσα μου, χαϊδεύοντάς με απαλά στα μαλλιά μου το πέταξε: “Μωρό μου, είναι μια κοπέλα που θέλω να γνωρίσεις. Είναι νέα συνάδελφος στο γραφείο και θέλω να την πάρω μπροστά σου”.

Όλο αυτό τον καιρό που με γαμάνε φίλοι του και άγνωστοι, απλά εξυπηρετώ τα δικά του γούστα. Είναι κάτι που αυτός το ξεκίνησε και το κάνω για να τον ευχαριστήσω. Κάποιες φορές πέρασε απ’ το μυαλό μου η φάση να γαμούσε και αυτός άλλα θηλυκά που θα του γυάλιζαν, όμως δεν έτυχε ποτέ να πέσει στην αντίληψή μου πως ήθελε κάτι τέτοιο, ούτε ποτέ μου ζήτησε κάτι τέτοιο. Τα show που διοργάνωνε, αφορούσαν καθαρά ξέσκισμά μου από φίλους του και αγνώστους. Την έβρισκα και εγώ, είναι αλήθεια, όμως στη σκέψη πως θα τον συγκινούσε ένα άλλο θηλυκό, στη σκέψη πως θα ήθελε να γαμήσει αυτός μια άλλη, ζήλευα. Δεν ήθελα να του προσφέρει άλλη την ηδονή, την απόλαυση. Τον ρώτησα γιατί να θέλει να πάρει την άλλη, τον ρώτησα σε τι δεν τον ικανοποιώ εγώ και η απάντησή του δεν μου άφηνε χώρο για αντίδραση: “Μα απλά γλυκιά μου, θέλω να σε δω να υποφέρεις από ζήλια καθώς θα προσφέρω σε άλλη ηδονή, θέλω να σε δω να μένεις εκεί παρατηρώντας μόνο, ανικανοποίητη. Να βασανίζεσαι βλέποντάς την να σπαρταράει καθώς θα της κάνω έρωτα και να βλέπεις τα θολά της μάτια καθώς θα ολοκληρώνει και θα χτυπιέται”.

Η Έλενα ήταν ένα παλιοθήλυκο. Είχε τελειώσει και αυτή Οικονομικό πανεπιστήμιο και ήταν 3 χρόνια μικρότερη από μένα, μ’ ένα κορμί που όντως έκανε μπαμ! Αν και όσοι μ’ έβλεπαν τους σηκωνόταν έστω και ντυμένη να ήμουν, αυτή ήταν ένα σκέτο πουτανάκι. Ήταν η γυναίκα που βλέπει ο άντρας στο δρόμο και μένει ξερός. Μια πρόστυχη ήταν, που πίστευε πως με το να καθίσει να την πηδήξει ο άντρας μου θ’ ανέβαινε τα σκαλιά της εταιρείας πιο εύκολα. “Θέλω να ξέρεις πως ο Γιώργος δεν έχει ανάμιξη σ’ αυτό Μίνα. Εγώ του τα έριξα πριν μερικές μέρες στο γραφείο και αυτός είπε πως θα το ρυθμίσει μαζί σου. Η αλήθεια είναι πως έμεινα έκπληκτη όταν τ’ άκουσα αυτό, όμως απ’ ότι φαίνεται ο άντρας σου σ’ έχει εκπαιδευμένη”

Ήμουν από ώρα ολόγυμνη, δεμένη απ’ τις αλυσίδες του ταβανιού του υπογείου μας, όπως θέλησε ο άντρας μου για να μ’ έχει εκεί ακινητοποιημένη και να παρακολουθώ το γαμήσι που θα της έριχνε. Δεν έβγαζα κιχ απ’ το στόμα μου και κρατούσα το πρόσωπό μου ανέκφραστο όση ώρα την είχε κατεβάσει στο υπόγειο και μ’ επεδείκνυε σ’ αυτήν, όμως τώρα δεν μπόρεσα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, όταν την άκουσα και της είπα περιφρονητικά: “Κοίταξε να δεις κορίτσι μου, το πόσο βρωμιάρα είσαι, φαίνεται στη ματιά σου. Πέσε στο ντιβάνι να φας πούτσο τώρα και άσε τα πολλά λόγια σε μένα”. Χωρίς να περιμένουν, χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλο, φιλιόντουσαν στο στόμα με πάθος και έβγαλαν ο ένας τα ρούχα του άλλου. Δεν άντεξα να μην θαυμάσω το καταπληκτικών αναλογιών, σφιχτό σώμα της. Της φερόταν με μια ευαισθησία που εγώ δεν την είχα δει ποτέ απ’ τα χέρια του άντρα μου. Της έγλυψε το μουνί, τη φίλησε τρυφερά στα στήθια, τη χάιδευε σ’ όλο της το κορμί. Δεν την άφησε να του πάρει πίπα λέγοντάς της δυνατά για ν’ ακούσω “όχι μωρό μου, πίπες μου παίρνουν άλλες που είναι  πουτάνες.  Εσύ είσαι ένας άγγελος”.

Με διαπερνούσε ρίγος καθώς τους έβλεπα, ανάκατο από καύλα, αλλά και ζήλια. Ευτυχώς που μ’ είχε δέσει, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να μείνω έτσι απαθής να κοιτάω. Θα της είχα βγάλει τα μάτια της σκύλας. Αφού είχε μπει μέσα της μετά τα προκαταρκτικά και το καυλί του Γιώργου ήταν γεμάτο απ’ τα υγρά της, τραβήχτηκε και με πλησίασε, λέγοντάς της “Άγγελέ μου, κοίτα την τώρα πως θα ρουφήξει τους χυμούς σου”. Δεν πίστευα στ’ αυτιά μου! Το ύφος του και η ματιά που μου έριξε δεν χωρούσαν αντίρρηση, οπότε έκανα το μόνο που μπορούσα. Άνοιξα το στόμα μου και του τον έγλυψα. Του τον καθάρισα από τα ζουμιά της πουτάνας που κοιτούσε μ’ ένα βλέμμα θολό απ’ τον πόθο.

Συνέχισα να μην πιστεύω στ’ αυτιά μου όταν άκουσα τη τρεμάμενη απ’ την καύλα φωνή της να λέει: “Φτύσε την Γιώργο. Θέλω σε παρακαλώ να τη φτύσεις γι αυτό που μου είπε νωρίτερα”. Ο άντρας μου, άλλο που δεν ήθελε. Γυρνώντας προς το πρόσωπό μου, έφτυσε στα μάτια μου. Έκπληκτη και πάλι τον άκουσα να της λέει: “Έλα κορίτσι μου να την φτύσεις και συ. Νομίζω πως το θέλει”. Μου άνοιξε με τα δάχτυλά του το στόμα και η Έλενα ήρθε κοντά μου. Την είδα να μαζεύει το σάλιο της και να το φτύνει μέσα στο στόμα μου. Με κοιτούσε κατευθείαν κατάματα το πουτανάκι, χωρίς τη παραμικρή δόση ντροπής γι αυτό που συνέβαινε. Θόλωσα μέσα μου! Την έβρισα και τινάχτηκα προς το μέρος της κάνοντας τις αλυσίδες που με κρατούσαν με τεντωμένα ψηλά τα μπράτσα, να ηχήσουν καθώς χτύπησε η μια την άλλη. Σχεδόν έβγαλα αφρούς απ’ το στόμα μου όταν αγκάλιασε το Γιώργο μου και τον τράβηξε στο ντιβάνι, λέγοντάς του πόσο ξαναμμένη ένοιωθε, χωρίς να δίνει κανείς τους σημασία στον εκνευρισμό μου.

Συνέχισαν να πηδιούνται αισθησιακά, να με κοιτούν προκλητικά και οι 2 τους και να λαχανιάζουν απ’ το πάθος, μόλις 2 μέτρα μπροστά μου! Δεν το άντεχα αυτό. Η θέρμανση μου φάνηκε υπερβολική, η ένταση μέσα μου ήταν μεγάλη, η καύλα που μου προκαλούσαν τα δυνατά βογκητά της Έλενας έφταιγαν ίσως, όμως ο ιδρώτας είχε αρχίσει και κυλούσε ποτάμι από πάνω μου. Είχε περάσει πάνω από ένα δεκάλεπτο που κυλιόντουσαν ξανά στο ντιβάνι, στο υπόγειο αντιλαλούσε το πνιχτό βογκητό της και εγώ ήμουν καρφωμένη στο πρόσωπο του άντρα μου που γυάλιζε ολόκληρο απ’ τα υγρά της που τον είχαν πασαλείψει απ’ το μέτωπο έως το πηγούνι καθώς την έγλυφε με μανία.

Πρέπει να έφτασαν ταυτόχρονα, αφού τον είδα να την πιάνει απ’ τα κωλομέρια έτσι όπως ήταν αυτός ανάσκελα και αυτή καθόταν πάνω του, να τη σφίγγει και να κρατάει γερά μέσα της τον πούτσο του και να σφαδάζουν και οι 2 τους μουγκρίζοντας δυνατά, ενώ αυτή τέντωσε προς τα πίσω το κορμί της. Η σάρκα της ήταν υπέροχη έτσι όπως γυάλιζε ιδρωμένη στο φως του υπογείου. Έπεσε βαριά δίπλα του, προσπαθώντας να βρει την αναπνοή της. Μετά από λίγα λεπτά θα τελείωνε το μαρτύριό μου και έλπιζα να μην την έβλεπα ποτέ ξανά. Η ματιά μου ήταν όσο πιο εχθρική γινόταν όταν με πλησίασε με θράσος έτσι όπως κρεμόμουν απ’ τα δεσμά μου ολόγυμνη και κοιτώντας με και αυτή προκλητικά, έχωσε έτσι στα ξαφνικά τα δάχτυλά της στο μουνί μου. “Γιώργο μου, το μουνί της είναι μούσκεμα. Κι εγώ που νόμιζα πως έσταζε απ’ τον ιδρώτα” είπε στον άντρα μου που παρατηρούσε μαγεμένος τη μικρή πουτανίτσα του. Μετά του είπε: “Δες τις ρώγες της γαμώτο μου. Είναι ορθωμένες. Καλά μωρό μου, μη μου πεις ότι είναι ξαναμμένη..”.

Σ’ αυτή τη φάση, έτσι χωρίς προειδοποίηση, έσφιξε την κάθε μου ρώγα ανάμεσα στο δείκτη της και στον αντίχειρά της και μου τις έστριψε ταυτόχρονα με δύναμη. Προσπάθησα να συγκρατήσω τον πόνο. Δεν ήθελα να της δώσω την ευχαρίστηση. Τα μάτια της έμειναν καρφωμένα στα δικά μου καθώς μου έστριβε λυσσασμένα τις ρώγες, προσπαθώντας να με κάνει να φωνάξω. “Έλα γενναία μου κούκλα, παρακάλεσέ με και θα σ’ αφήσω αμέσως. Πες το μόνο και θα φύγω. Πες το κυρία Μίνα. Πες Σε παρακαλώ Έλενα, μην με πονάς” είπε ειρωνικά στ’ αυτί μου. Εγώ γύρισα προς τον άντρα μου και του φώναξα: “Γιώργο, σε παρακαλώ, θα πάει μακριά αυτό;”. Ο Γιώργος αντί να μου απαντήσει ή να κάνει κάτι για να την σταματήσει, έφερε απ’ το ντουλάπι που φυλάμε τα διάφορα σύνεργα που έχω πει σε άλλες καταχωρήσεις μου, το δερμάτινο bullwhip. Με μια πολύ απαίσια φωνή, άκουσα να της λέει: “Έλενα μωρό μου, πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να της δώσεις ένα καλό μάθημα για να πάψει να σε βλέπει τόσο περιφρονητικά. Να ξέρεις μόνο πως είναι πολύ ανθεκτική η σκύλα. Αντέχει στο ξύλο η πουτάνα. Χτύπα την κορίτσι μου μέχρι να σε παρακαλέσει να την λυπηθείς”.

Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Όχι μόνο είχε φέρει τη γκόμενά του και τη γάμησε μπροστά μου, όχι μόνο μ’ είχε εξευτελίσει με τη συμπεριφορά του μπροστά της, αλλά τώρα θα με μαστίγωνε αυτή η σκύλα! Πάντα ήθελα να έφτανα στο σημείο να μπορούσα να άντεχα το μαστίγωμα χωρίς να ουρλιάζω, ήταν κάτι που θα μ’ έκανε να φτάσω στο ιδανικό σημείο του μαζοχισμού όπως τον αισθανόμουν, όμως δεν πίστευα πως θα το πετύχαινα εκείνο το βράδυ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτή. Δεν θα της έδινα τη χαρά να μ’ έβλεπε να ουρλιάζω απ’ τον πόνο. Όχι μόνο δεν θα την παρακαλούσα να σταματήσει, αλλά δεν θα έβγαζα καμιά φωνή απ’ το στόμα μου, όσο σκληρά και αν με μαστίγωνε!

Ο Γιώργος είχε ξαπλώσει αναπαυτικά στο ντιβάνι, είχε ανάψει τσιγάρο και μ’ άφησε στην απόλυτη εξουσία της Έλενας. “Γιώργο, αυτό περνάει τα όρια. Σε παρακαλώ, λύσε με τώρα και διώξε αυτή την τσούλα απ’ το σπίτι μας”. Το μόνο που ακούστηκε ήταν το δυνατό χαχανητό του άντρα μου για απάντησή μου. Τίναξα πίσω τα μαλλιά μου και τέντωσα μπροστά τα στήθια μου. Η αναπνοή μου έβγαινε αργά, ενώ τα μάτια μου παρατηρούσαν τις κινήσεις αυτής της παλιοβρόμας που θα γινόταν η βασανίστριά μου απόψε. Ή Έλενα με κοιτούσε προκλητικά και κροτάλιζε το μαστίγιο στον αέρα. Θαύμασα πάλι το γυμνό, μυώδες κορμί της καθώς με τριγύριζε. Όταν σήκωσε το bullwhip στον αέρα, έσφιξα τα χείλη μου δυνατά. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να το αποφύγω. Σαν όνειρο θυμάμαι το παλιοθήλυκο να λέει: “Έχω ακούσει πως τα χτυπήματα στις μασχάλες πονούν φρικτά Μίνα μου”.

Έπνιγα τα ουρλιαχτά μου και κατάφερνα να μην βγαίνει απ’ το στόμα μου τίποτα άλλο εκτός από δυνατά βογκητά. Στα βογκητά μου προστέθηκαν δυνατοί λυγμοί και πνιχτές, μικρές κραυγές ανείπωτου πόνου, όμως το μυαλό μου το κυριαρχούσε μια θέληση και τίποτα άλλο, να μην την παρακαλέσω με τίποτα να σταματήσει, ούτε και να με δει να φωνάζω απ’ τον πόνο. Στο σημείο να λιποθυμήσω απ’ τον πόνο, είχα φτάσει ξανά. Ήθελα όσο τίποτα άλλο να έφτανε ξανά αυτό το σημείο, το δυνατόν γρηγορότερα και ν’ αντέξω χωρίς να βγάλω ουρλιαχτό. Το μαστίγιο ανεβοκατέβαινε ρυθμικά και μου όργωνε το κορμί. Όπως το είχε πει, σημάδεψε τις εκτεθειμένες μου μασχάλες και με το που πέτυχε να σκάσει η πρώτη βουρδουλιά στην κατάλευκη σάρκα σ’ αυτό το ευαίσθητο σημείο, έτρεξαν τα δάκρυα ποτάμι απ’ τα μάτια μου. Τα δάκρυα κυλούσαν στο λαιμό μου και στα στήθια μου, λες και μου έριχναν νερό, όμως κραυγή πόνου δεν έβγαινε από μέσα μου. Σημάδευε ξανά και ξανά τις μασχάλες και τα πλευρά μου, μέχρι που στο πλάι αριστερά και δεξιά γέμισα από έντονες βυσσινιές γραμμές, απ’ το ύψος των αγκώνων μου έως τους γοφούς μου. Καθώς έσκαγε πάνω μου το bullwhip, τίναζε μικρά- μικρά σταγονίδια του ιδρώτα μου που ανακατευόταν με σταγονίδια από αίμα, από μερικά σημεία απ’ όπου είχα ματώσει ήδη. Κάτω στο πάτωμα εκεί που στεκόμουν είχε σχηματισθεί μια μικρή λιμνούλα, από υγρά που έτρεχαν από πάνω μου. Ανάκατος ιδρώτας με δάκρυα και κάτουρο, αφού έπαψα να μπορώ να το συγκρατήσω πλέον. Όλη μου η θέληση επικεντρώθηκε στο ν’ αντέξω χωρίς να φωνάξω, χωρίς να παρακαλέσω. Το γνωστό μου μούδιασμα καθώς ο πόνος πλημμύριζε πλέον κάθε εκατοστό της σάρκας μου, με έκανε να σκύψω το κεφάλι ανάμεσα στα μπράτσα μου, αφήνοντάς το ελεύθερο να πέσει προς τα κάτω. Για αρκετή ώρα ακουγόταν μόνο το σφύριγμα του βούρδουλα καθώς ανεβοκατέβαινε και ο χαρακτηριστικός ήχος που κάνει καθώς σκάει πάνω στη σάρκα, όπως τυλιγόταν πάνω μου.

Δεν την είδα τη σκύλα που φέρνοντας ένα σκαλάκι κοντά μου, αυτό που χρησιμοποιεί ο Γιώργος για να με δένει ή να με λύνει, ανέβηκε πάνω του και ανοίγοντας τα μπούτια της πάνω απ’ το κεφάλι μου, κράτησε ανοιχτά τα μουνόχειλά της και άρχισε να με κατουράει! Το κάτουρό της έτρεξε στα πληγιασμένα μέρη του κορμιού μου, κάνοντάς με να βγάλω χείμαρρο δακρύων ξανά απ’ το τσούξιμο της αμμωνίας. Σήκωσα ξανά το κεφάλι μου προς τα πίσω και το στήθος μου τεντώθηκε πάλι μπροστά. “Σ’ έχουν χτυπήσει ποτέ πάνω στις θηλές σου Μίνα; Ακριβώς πάνω στις θηλές μιλάμε” άκουσα απόμακρα τη φωνή της να με ρωτάει. Δεν ήμουν σε θέση να της απαντήσω. Απλά στύλωσα το βλέμμα μου στον Γιώργο που συνέχισε να με κοιτάει απολαμβάνοντας το θέαμα της διεστραμμένης φίλης του να με τυραννάει μ’ αυτόν τον κτηνώδη τρόπο. Βρήκα το κουράγιο να ξεστομίσω ψιθυριστά: ” Ό,τι και να κάνεις βρωμιάρα, το στήθος μου θα είναι πολύ πιο ελκυστικό απ’ το δικό σου. Χτύπα λοιπόν, χτύπα. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου”.

Η Έλενα σήκωσε ξανά το μαστίγιο και υπολογίζοντας την τροχιά του, το κατέβασε με δύναμη. Ο βούρδουλας τυλίχτηκε γύρω απ’ το στήθος μου, με την άκριά του να σκάει ακριβώς πάνω στη δεξιά θηλή μου. Ο πόνος ήταν φρικτός. Τα δάκρυα κύλησαν σαν κύμα απ’ την άκρη των ματιών μου, πάνω στα στήθη μου. Πριν προλάβω να πάρω ανάσα, την είδα να σηκώνει το μαστίγιο ξανά και ξανά. Λες και είχε κάνει πρακτική νωρίτερα, κάθε της χτύπημα ήταν ζυγιασμένο, κάθε φορά η άκρη του λεπτού δερμάτινου μαστιγίου έσκαγε πότε στη μια μου θηλή και πότε στην άλλη, κάνοντάς με να υποφέρω φοβερά. Η σάρκα γύρω και πάνω στα βυζιά μου ήταν κατακόκκινη και μ’ έτσουζε ανυπόφορα. Η θέα του γεμάτου ραβδώσεις κορμιού μου στον ολόσωμο καθρέπτη απέναντι που έχουμε τοποθετήσει εκεί για να μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου όταν με βασανίζουν, ήταν κάτι το εξωπραγματικό, ήταν κάτι που μου έδινε τη δύναμη ν’ αντέξω.

Δεν φανταζόμουν πως τα δαγκώματα του βούρδουλα ακριβώς πάνω στις θηλές μου θα μπορούσαν να μου δώσουν ηδονή. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, καθώς οι ρώγες μου πλήγιαζαν σε κάθε κατέβασμα του μαστιγίου, ένοιωσα μια απίθανη διέγερση να με κατέχει. Με όση δύναμη είχα, τέντωσα τα πόδια μου και άνοιξα τα μπούτια μου αφήνοντας ανάμεσά τους κενό χώρο. Η Έλενα λες και κατάλαβε, σήκωσε μια τελευταία φορά το bullwhip. Όταν το κατέβασε, ο χρόνος σταμάτησε σ’ εκείνο το δέκατο του δευτερολέπτου. Με διαπέρασε μια αίσθηση που δεν περιγράφεται, καθώς η άκρη του βρήκε τα εσωτερικά μου χείλη στο μουνί μου. Ήταν ένας πρωτόγνωρος σουβλερός πόνος, ανάμικτος με μια απίθανη ηδονή. Από τα μάτια μου κυλούσαν δάκρυα πόνου, ενώ την ίδια στιγμή η μήτρα μου τρανταζόταν από δυνατές συσπάσεις ηδονής και οργασμού. Είχα φτάσει σε οργασμό απ’ το μαστίγωμα! Οι σπασμοί με τράνταξαν ολόκληρη καθώς βυθιζόμουν σε μια θάλασσα ανυπαρξίας. Λιποθύμησα.

Όταν ξύπνησα ήμουν τυλιγμένη στα μεταξωτά σεντόνια της κρεβατοκάμαρας μας και ο Γιώργος μου φιλούσε τρυφερά το λαιμό και μου χάιδευε τα μαλλιά. “Μωρό μου, δεν σ’ αλλάζω με καμιά Έλενα σ’ όλο τον κόσμο” μου είπε πριν μου κάνει πάλι πρωτόγνωρο, φανταστικό έρωτα.

**********

Αν σας άρεσε η ιστορία, γράψτε ένα ευχαριστώ, ώστε να ξέρω, αν υπάρχει λόγος να συνεχίσω το blog. Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάποιο όνομα ή το email σας, παρόλο που το ζητάει στο comment.

Advertisements

11 Comments

 1. Ευχαριστώ για την ιστορία σου Μίνα. Περιμένουμε τις νέες σας περιπέτειες.

 2. Καλό… προχώρα.. 🙂

 3. malakia

 4. Μήνα είσαι φανταστική όπως πάντα. Περιμένουμε σύντομα τις νέες ιστορίες σου

 5. Πήρες μεταγραφή από τον Ευταξία; Καλο!!!!

 6. Μίνα, όπως θα είδες το κοινό σου είναι φανατικό και σε ακολουθεί παντού. Έίμαστε εν αναμονή, για τη συνέχεια.

 7. Αλήθεια ξέρει κανείς τι έγινε με το site του eftaxia?

 8. TON XOSANE MESA TON EFTAXIA GIA 3 MERES GIA PORNOSELIDA ALA AFE8IKE ELEFTERO TO PALIKARI:EFTIXOS

 9. Γιατί βρε συ GAVLOSPIROS? Είναι παράνομο ν’ανεβάζει κανείς στο Δίκτυο πορνοϊστορίες ή πορνοφωτογραφίες; Ποιός νόμος το λέει; Δεν μπορώ να καταλάβω τι σόϊ πουριτανισμός είναι αυτός. Εδώ τα περίπτερα είναι παντού με φωτό με βυζάρες, μουνιά & τσοντοταινίες σε ντι βι ντι, διπλές & τριπλές με 2 ευρά. Το Δίκτυο τους πείραξε;… Ας μου το εξηγήσει κάποιος γμτο μου…

 10. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο για το θέμα. Καλά είναι να κάνουμε την πλάκα μας, αλλά μη βρούμε και κανένα μπελά, χωρίς λόγο.

 11. dn boro na pistepso pos einai alithia..perimenoume kai photo sou!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s