Γουστάρω να γλύφω μουνί που το έχει χύσει άλλος

Ο Hercules ρώτησε:

Δεν θεωρώ με τίποτα πως είμαι gay.

Έχω φοβερές ορέξεις και φαντασιώσεις, όταν συναντώ στο δρόμο ή οπουδήποτε αυτό που λέμε “κομματάρα”, “μουνάρα”.

Ανάβω φοβερά και λειώνω συναντώντας γυναίκα όμορφη, που νάχει αποκαλυπτικό ντύσιμο, ξώβυζα, ξώκοιλα, έξωμα ρούχα. Ακόμα και τα μπράτσα της να ‘ναι αποκαλυμμένα, μου ‘ρχεται να την πάρω εκεί στα όρθια, λειώνω για το θηλυκό και τη σάρκα του.

Το ζήτημα είναι πως για μια τέτοια γυναίκα, έχω την φαντασίωση πως θα την έγλειφα μανιασμένα, έστω κι αν πηδηχθεί με το “δικό της” πρώτα, ρουφώντας τα χύσια του ευχαρίστως απ’το μουνί της μαζί με τα υγρά της, ή ακόμα και απ’ τον κώλο της. Να την γλύψω μόνο και τι στον κόσμο..!

Λέτε, πως έχω πρόβλημα;

**********

Γράψτε τη δική σας απάντηση στα σχόλια…

Advertisements

3 Comments

 1. Πρόβλημα στις σεξουαλικές επιθυμίες έχουν μόνο όσοι νιώθουν ενοχές γι αυτό που κάνουν ή αν με ότι κάνουν προσβάλλουν ή φέρνουν σε δύσκολη θέση τους άλλους. Σύμφωνα με τα παραπάνω δε μπορώ να διακρίνω κάποιο πρόβλημα σ’ αυτό που γουστάρεις.

  Θα ‘θελα ωστόσο μια διευκρίνιση σχετικά με το «έχω την φαντασίωση πως θα την έγλυφα μανιασμένα, έστω & αν πηδηχθεί με το “δικό της” πρώτα». Μήπως η φαντασίωσή σου είναι, να γλύφεις μια γυναικάρα, μόνο εφόσον έχει πηδηχτεί από κάποιον άλλον ή έστω, μόνο τότε έχεις κορύφωση της καύλας σου; Αν ναι, τότε σίγουρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γιατί θεωρώ απίθανο να μπορείς να βρεις εύκολα μια γκόμενα, που να γουστάρει αυτό που ψάχνεις. Ως μόνη λύση στο παραπάνω, προτείνω να «εκπαιδεύσεις» στα γούστα σου την επόμενη φίλη σου.

  Ξεκίνησε να την μαθαίνεις να την γαμάτε παρέα με κάποιον φίλο σου και αργότερα με αγνώστους. Έτσι θα είναι εύκολο, όταν την χύνουν, να της τραβάς ένα ξεγυρισμένο γλυφομούνι και να φτιάχνεσαι κι εσύ.

  Σχετικά με το αν είσαι κατά κάποιον τρόπο gay, δεν ξέρω τι να πω. Μου περνάει από το μυαλό, πως ίσως να γουστάρεις να γλύψεις πούτσο και ίσως οι αναστολές σου, να μη σ’ αφήνουν να το κάνεις πράξη. Έτσι αυτό που περιγράφεις, να είναι ένας απενοχοποιημένος τρόπος, για να νιώσεις μια κάποια «επαφή» με έναν πούτσο.

  Θα έλεγα λοιπόν να κάνεις και μια δοκιμή και να κάνεις σεξ με κάποιον άντρα και μην φοβάσαι …. Με μια φορά δε γίνεσαι πούστης 🙂

 2. Όχι, όχι xxxstory 🙂 Και μόνο η ιδέα να πάω μ’ένα άλλο άντρα, με ξενίζει. Απλά, αυτό που θέλω να πω είναι πως αισθάνομαι τόσο καύλα, τόσο πολύ ΘΕΛΩ μια κουκλάρα σαν τη Μαριέττα, ή σαν τη Σταματούλα, ή σαν τη Φαίη, ή σαν τη Τζούλια, σαν τη Τατιάνα (ή σαν πάρα πολλές τέτοιες άλλες), που θα μπορούσα να δεχτώ οτιδήποτε για να τις έπαιρνα, ή έστω & μόνο να τις έγλυφα τουλάχιστον. Οτιδήποτε. Μόνο με την παραδοχή πως θα γινόταν δική μου θα μπορούσα να δεχτώ κάτι. Το να γλύψω ας πούμε το μουνί της, έστω & αν την είχε μόλις πηδήξει κάποιος άλλος. Το να με πάρει -αν θέλεις- ένας άντρας, ναι θα καθόμουν, αν αυτό είναι κάτι που θα την ευχαριστούσε. Ίσως για να το εκφράσω καλύτερα, μπορώ να πω ότι θα μπορούσα να γίνω σκλάβος της αν αυτό θα ευχαριστούσε μια τέτοια γυναίκα… μμμμμμμμμμμ….. ναι, ναι, ναι, ναι, ναι.. μμμμμμμμ…..

 3. ΑΝΙΑΤΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ.ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s