Εγώ, η μαμά μου και ο καλός ο ξάδελφος [Αιμομιξία]

Η ιστορία γράφτηκε από επισκέπτη του Blog …

Είμαι 27 περίπου και αυτό το καλοκαίρι ήταν σταθμός για την ζωή μου. Εγώ δούλευα Θες/νίκη αλλά η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό της βόρειας Ελλάδος. Τον περασμένο Ιούνιο η εταιρία που δούλευα έκλεισε και τότε αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου δηλαδή να πάω να περάσω στο χωριό μου το καλοκαίρι και να ψάξω ξανά για δουλειά από το φθινόπωρο. Εκεί στο χωριό ζει η μάνα μου με τον πατέρα μου. Να σημειώσω ότι η μάνα μου έχει 15 χρόνια διαφορά με τον πατέρα μου. Είναι γύρω στα 45 και κρατιέται πολύ καλά. Εκεί επίσης μένει και ξάδερφός μου ο οποίος είναι αναμφισβήτητα η συμπάθεια της μάνας μου. Είναι στην ηλικία μου και πηγαίναμε μαζί στο σχολείο. Η μάνα μου συνεχώς έλεγε πόσο καλό παιδί είναι και άλλα τέτοια ότι πολύ θα ήθελε να έχει ένα τέτοιο παιδί και ακόμα μερικές φορές μου έλεγε πως κάπως έτσι ονειρεύεται τον άντρα μου.

Για μένα ο Κώστας δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τον πρώτο μου ξάδερφο με τον οποίο δεν είχα και ιδιαιτέρες σχέσεις χωρίς μάλιστα να τον γνωρίζω ιδιαιτέρα σαν άτομο. Το καλοκαίρι λοιπόν αυτό τον γνώρισα καλά πολύ καλά. Όπως σας είπα το καλοκαίρι θα το περνούσα στο χωριό αλλά έλλειπα χρόνια και είχα ξεκόψει με τις εκεί γνωστές μου. Οπότε το άτομο που θα έκανα παρέα θα ήταν ο Κώστας. Είχα την εντύπωση πως είναι ένα ήσυχο παιδί και θεωρούσα πάντα υπερβολική την συμπάθεια της μάνας μου προς το πρόσωπό του. Αρχίσαμε σιγά-  σιγά να κάνουμε παρέα. Όσο τον γνώριζα τόσο άλλαζα γνώμη. Οι σχέσεις μας δεν ήταν τυπικές πλέον και όσο πιο πολύ τον γνώριζα τόσο μου έκανε εντύπωση πόσο λάθος έκανα για αυτό το άτομο. Πέρασε λίγο καιρός και αρχίσαμε να πηγαίνουμε και για μπάνιο. Μου έκανε εντύπωση πάντως για το πόσο καλό παιδί ήταν. Δεν μου χαλούσε χατίρι για τίποτα και για κανένα λόγω. Η σχέση μας άρχισε να γίνεται πολύ καλή. Καταλάβαινα πως δεν φερόμασταν απλά σαν ξαδέρφια αλλά σαν πολύ καλοί φίλοι. Τον έβλεπα πως στην παραλία πάντα με κοιτούσε περίεργα ερωτικά και πολλές φορές δεν έχανε την ευκαιρία να μου κάνει κομπλιμέντα. Με τα μάτια κάποιες φορές λέγαμε πολλά, αλλά ποτέ δεν είπαμε τίποτα.

Τελικά ο Κώστας δεν ήταν και τόσο ήσυχος όπως νόμιζα. Αρχίσαμε να μιλάμε και για σχέσεις και τότε έπαθα την πλάκα μου όταν μου αποκάλυψε πως εδώ και δύο χρόνια υπάρχει μια παντρεμένη από το χωριό και  του την πέφτει άσχημα και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.(Μου έλεγε ψέματα. Αυτός της την έπεφτε στην ουσία και την πηδούσε.  Πολύ αργότερα έμαθα πως πηδούσε τη μάνα μου) αρχίσανε να μπαίνουνε ψήλοι στα αυτιά μου ότι μπορεί να είναι η μάνα μου. . Το βράδυ πήγαμε για ποτό και όταν φύγαμε μου είπε πως ήθελε να μιλήσουμε και μου ζήτησε να πάμε σε ένα σημείο με το αυτοκίνητο να τα πούμε. Φοβήθηκα γιατί νόμιζα πως θα μου έλεγε κάτι για την μάνα μου. Κοντά έπεσα. Μου είπε για την μάνα μου, μου είπε πως τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση και πως συνέχεια του «χώνεται» όπως είπε αλλά δεν την έχει ακουμπήσει.

(Ο μαλάκας μου έλεγε ψέματα και εγώ το ζώο έτρωγα το παραμύθι κανονικά) Έπαθα πλάκα. Δεν το πίστευα αν είναι δυνατόν αυτά που άκουγα. Αν το έκανα θα ήταν για να την λυτρώσω μου λέει. Και όπως μου τα έλεγε αυτά βάζει το χέρι του πίσω από το κάθισμα και έρχεται προς το μέρος μου. Το άλλο του χέρι χωρίς να το καταλάβω έφτασε στα πόδια μου. Φορούσα μια τζιν κοντή φουστίτσα. Πάγωσα και ανατρίχιασα. Σε βλέπω όλο αυτό τον καιρό και έχω χάσει τα μυαλά μου. Ρίχνει το κάθισμα προς τα πίσω. Το χέρι του μπαίνει ανάμεσα στα πόδια μου. Τα χείλη του φτάνουν κοντά στα δικά μου. Το ξέρω ότι το θέλεις μου λέει και με φιλάει. Το χέρι του τώρα χάιδευε το μουνάκι μου έξω από το στρίνγκ. Συνεχίσαμε και φιλιόμασταν συνεχόμενα και το χέρι του έκανε την δουλειά του από μέσα τώρα, κατευθείαν το μουνάκι μου έγινε υγρό. Είσαι πολύ καβλιάρα μου λέει, το έβλεπα αλλά τώρα το αισθάνομαι κιόλας.. Τέλειο μου λέει. Μου βγάζει το στρίνγκ. Αυτό θα το πάρω μου λέει για λάφυρο. .

Φύγαμε για το σπίτι. Εκεί πήγαμε σπίτι μου, μένουμε δίπλα. Κάτσαμε για λίγο στο σαλόνι. Έρχεται δίπλα μου στον καναπέ και αρχίζουμε να φιλιόμαστε και μέσα στο δωμάτιο κοιμάται η μάνα μου και ο μπαμπάς μου. Το χέρι του μπήκε κάτω από την φουστίστα μου και χάιδευε το γυμνό μουνάκι μου. Δεν άντεχα άλλο τον παίρνω από το χέρι του και τον πάω πάνω στο δωμάτιό μου. Με βάζει κατευθείαν στο κρεβάτι μου και χωρίς να μου βγάλει τίποτα πέφτει με τα μούτρα ανάμεσα στα πόδια μου. Το τι έγινε το καταλαβαίνεις . Με έγλειφε πολύ ώρα δεν ξέρω πόσο. Έβαλε το δάχτυλό του στο μουνί μου και άρχισε να με γαμάει με το δάχτυλό του. Ένοιωθα τέλεια πρώτη φορά ασχολήθηκε άντρας τόσο με το μουνάκι μου. Όσο συνέχιζε τόσο το μουνάκι μου πνιγόταν στα υγρά.. Ήθελα να ουρλιάζω από την κάβλα αλλά κρατήθηκα. Απλώς έσφιξα τα πόδια μου για να σταματήσει γιατί δεν άντεχα άλλο. Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να μυρίζει το μουνί μου.

Έφυγε για το σπίτι του και με πήρε τηλέφωνο. Αρχίσαμε να μιλάμε και σε λίγο άρχισε να μου λέει διάφορα. Μου έλεγε ότι είναι πάνω στο κρεβάτι του και τον παίζει και μου ζητούσε να κάνω το ίδιο. Να μη σας κουράζω κάναμε τηλεφωνικό σεξ. Έβαλα το χέρι μου και έτριβα το μουνάκι μου μέχρι που έχυσα ασταμάτητα. Τότε έχυσε και αυτός και τον άκουγα που έπαιρνε βαθιές ανάσες. Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε αύριο το βράδυ. Δεν περνούσε η μέρα. Το βράδυ βγήκαμε για ποτό με κάτι φίλους οι οποίοι δεν έλεγαν να φύγουν και εγώ είχα τρελαθεί από την κάβλα. Τον έβλεπα και τρελαινόμουν τον ήθελα αμέσως αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Τελικά φύγαμε.

Από το δρόμο ακόμα έβαλα το χέρι μου και του άνοιξα το παντελόνι. Πετάχτηκε ο πούτσος του έξω. Τον έπαιξα για λίγο και τον πήρα στο στόμα μου. Άρχισα να του κάνω μια τρελή πίπα εν κίνηση. Φτάσαμε στο μέρος που είχαν αρχίσει όλο. Συνέχισα να τον πιπώνω. Αυτός μου έπιασε το κεφάλι και με κουνούσε με ρυθμό. Σε λίγο νιώθω να μου πατάει το κεφάλι στον πούτσο του και πριν προλάβω να κουνηθώ έχυσε και γέμισε το στόμα μου μαλακία. ΑΗΔΙΑ. Πετάχτηκα πάνω και βγήκα έξω από το αμάξι και άρχισα να φτύνω. Κόντεψε να ξεράσω. Αηδίασα και θύμωσα. Βγήκε έξω και ήρθε προς το μέρος μου. Μου ζήτησε συγνώμη και τον πίστεψα. Καθίσαμε στα πίσω καθίσματα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε.

Βγάλαμε τα ρούχα μας και μου φερόταν με πολύ τρυφερότητα. Ύψωσε και πάλι τον πούτσο του και με έβαλε να καθίσω πάνω του. Ο πούτσος του ξέσκισε το μουνάκι μου. Αρχίσαμε να γαμιόμαστε χωρίς έλεος. Χοροπηδούσα πάνω στον πούτσο του με απίστευτη ευχαρίστηση. Χύνω μου είπε και με πέταξε από πάνω του δίπλα στο κάθισμα. Με έπιασε από το κεφάλι και με έβαλε να του πάρω πίπα και πάλι. Δεν κατάλαβα τι έγινε από την ένταση όταν ξαφνικά συνειδητοποίησα να καταπίνω λαίμαργα τα χύσια του Κώστα χωρίς να με ενοχλεί καθόλου και αυτός να το ευχαριστιέται. Φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι και ακολούθησε ακόμα ένας γύρος.

Αυτό συνεχίστηκε για τις επόμενες 15 περίπου μέρες και κάναμε σεξ κάποιες φορές ή στο αυτοκίνητο ή στο δωμάτιό μου. Χωρίς να το καταλάβω πολλές φορές έβγαζε το κινητό του και τραβούσε βιντεάκια την ώρα που γαμιόμασταν και εγώ η καημένη νόμιζα ότι τα κάνει επειδή γουστάρει. Έτυχε κάτι και έπρεπε να φύγω επειγόντως για Θεσ/νικη για καμιά εβδομάδα. Όσο έλειπα έγινε χαμός στο χωριό. Ο Κώστας συνέχισε να πηδάει την μάνα μου. Η μάνα μου του είπε πως ξέρει για εμάς και πολλές φορές έχει έρθει έξω από το δωμάτιο και μας έχει ακούσει!! Έφτασε να της δείξει τα βιντεάκια και να την απειλεί πως θα σταματήσει να ασχολείται μαζί της εάν το πει σε εμένα. Δεν ξέρω γιατί αλλά η μάνα μου ενέδωσε στον εκβιασμό. Δεν μπορούσε να ξεκόψει και δέχτηκε να μας πηδάει και της δύο ο ξάδερφό μου. Έλειψα κάτι παραπάνω τελικά και στο διάστημα αυτό ο Κώστας είχε ξεπατώσει την μάνα μου στο γαμήσι. Όλες αυτές τις μέρες εν το μεταξύ με έπαιρνε τηλέφωνο και τα λέγαμε κανονικά και μου έλεγε πόσο του λείπω πόσο με θέλει και άλλα τέτοια και πολλές φορές μιλούσαμε μέχρι τελικής πτώσης …….

Τελικά έφτασαν οι μέρες για επιστρέψω. Ήμουν μέσα στην χαρά. Πήρα το λεωφορείο και δεν έβλεπα την ώρα να φτάσω. Η απόσταση είναι περίπου 2 ώρες. Με το που ξεκινήσαμε ένοιωθα μια έντονη επιθυμία…. το λεωφορείο δεν είχε και πολύ κόσμο, άλλαξα θέση για να μην φαίνομαι και έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια. Καλοκαίρι και ήμουν ντυμένη πολύ ελαφρά. Φορούσα φούστα και το χέρι μου έφτασε κατευθείαν στο μουνάκι μου. Άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου ανελέητα. Πρόσεχα να μην με πάρουν είδηση κανείς και γίνω ρόμπα. Το μουνάκι μου κατέβασε υγρά αμέσως και ένοιωθα τέλεια. Έβαλα το δάχτυλό μου μέσα. Ήθελα να ουρλιάξω. Συνέχισα να παίζω. Ένοιωθα τέλεια. Περίπου για μια ώρα έπαιζα με το μουνάκι μου και έχυνα υγρά. Σκεφτόμουν τον Κώστα και έκανα σκέψεις πως με το που θα επιστρέψω θα κάνουμε πρωκτικό σεξ κάτι που μου ζητούσε πάντα αλλά δεν το κάναμε.

Τελικά το βράδυ καταλήξαμε στο δωμάτιό μου κάνοντας σεξ με απίστευτη ένταση. Έπαθε την πλάκα του όταν του ζήτησα να κάνουμε αυτό που τόσο καιρό μου ζητούσε. Είχα κάνει το ίδιο και άλλη φορά αλλά δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία μου. Με τον Κ ήταν διαφορετικά όμως. Ήταν τόσο τρυφερός και τόσο καλός που μου άρεσε και να πω την αλήθεια ένοιωσα χαζή που το έχανα τόσο καιρό αυτή την απόλαυση άσχετα αν την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να συνέλθω από τον πόνο.

Περνούσε το καλοκαίρι μου τελεία. Έκανα πολύ σεξ και μαζεμένο ώσπου η μάμα μου αποφάσισε να μου χαλάσει το όνειρο. Περνούσαμε άλλη μια τέλεια νύχτα με τον Κώστα. Ήταν ξαπλωμένος και εγώ από πάνω του γυμνή όταν ανοίγει η πόρτα και μπουκάρει μέσα η μάνα μου. Αρχίζει να μας βρίζει και του δύο. Ο Κώστας ατάραχος σηκώνεται και την βουτάει από τα μαλλιά και εγώ έχω μείνει κάγκελο. Σκάσε μωρή γαμιόλα της λέει ούτε όταν σε γαμάω δεν σκούζεις έτσι και εγώ έχω τρελαθεί. Αλλάζει και φεύγει. Τότε μένει η μάνα μου και μου λέει όλη την ιστορία τους αυτή που σου είπα πιο πάνω. Μείναμε πάνω στο κρεβάτι αγκαλιασμένες για πολύ ώρα. Είχα με την μάνα μου τον ίδιο γκόμενο αν είναι δυνατόν.

Μας γαμούσε ο ξάδερφός μου!!!!!!!!!!!!!

**********

Αν σας άρεσε η ιστορία, γράψτε ένα ευχαριστώ, ώστε να ξέρω, αν υπάρχει λόγος να συνεχίσω το blog. Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάποιο όνομα ή το email σας, παρόλο που το ζητάει στο comment.

Advertisements

11 Comments

 1. Ευχαριστώ πολύ για την ιστορία σου.

  Αν θέλεις να δημοσιευτεί το email σου, δεν αρκεί να το γράψεις στο τέλος της ιστορίας, αλλά πρέπει να γράφεις ξεκάθαρα “θέλω να δημοσιευτεί το email μου”. Μπορεί να μου στείλεις ένα νέο email, στο οποίο να ζητάς να δημοσιεύσω το δικό σου.

 2. πολύ καλή ιστορία άγνωστη. καλά γαμίσια από εδώ και εξής.

 3. a

 4. πολυ καλη η ιστορια σου παντως εγω θα προτημουσα ξαδελφη οχι τη θεια.αν θελεις να ανταλαξουμε αποψεις και σκεψεις πανω σε αυτο το θεμα περιμενω μηνθμασου στο ιμαιλμου

 5. @patrinos31
  Το email σου δε φαίνετε εδώ μέσα. Αν κάποιος από όσους γράφουν τις ιστορίες θέλει επικοινωνία, τότε ζητάει να δημοσιευτεί και το email του. Προφανώς ο φίλος που έγραψε την ιστορία που διάβασες, δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

 6. poly kalo!!!sunexise

 7. Η ιστορία συνεχίστηκε ή…;Ξαναμίλησατε με τον κ μετά από αυτό;

 8. Ξαναπηγες μαζί του?

 9. δοκιμασε να τον παρεις μαζι με την μαμα σου

 10. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΕ ΞΑΔΕΡΦΟ?Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 11. εισαι αλανι μεγαλο…γαμα τους ολους


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s