[3/4] Μίνα … πως έγινα μαζοχίστρια [Σαδομαζοχισμός]

Η ιστορία γράφτηκε από επισκέπτη του Blog …

Συνέχεια από προηγούμενο … 

Ο χαρακτήρας και το παρελθόν της Μίνας [3]  

Μετά τα όσα συνέβησαν στην Αθήνα τα φοιτητικά μου χρόνια, βρέθηκα στη Λάρισα το 2004, έχοντας επιτέλους δοκιμάσει και τη σωματική τιμωρία απ’ τα χέρια του καθηγητή μου, όπως περίπου την ονειρευόμουν όλα αυτά τα χρόνια. Θα μπορούσε να ήταν αυτός ο εραστής που αναζητούσα, αυτός που θα μου χάριζε την ηδονή και το μαρτύριο ώστε να σβήνει αυτή η φλόγα που σε καθημερινή βάση ένοιωθα να καίει στο μουνί μου, να με οδηγήσει στα μονοπάτια της ηδονής. Δυστυχώς όμως, ήταν παντρεμένος. Είναι μερικές εδώ απ’ το Δίκτυο που μου έχουν στείλει e-mail, λέγοντάς μου πως είμαι μια πουτάνα και πως θα τους χαλάσω το γάμο τους. Θέλω να τους αποδείξω μ’ αυτά που έχω περιγράψει μέχρι τώρα, πως είμαι πολύ αυστηρών αρχών, ποτέ δεν θα διανοούμουν να καθίσω να με γαμήσει ένας παντρεμένος, αρκεί να το ξέρω πως είναι παντρεμένος και αυτός είναι ο λόγος που τον καθηγητή μου απλά τον άφησα να με χτυπήσει με τη βέργα, να με τιμωρήσει για τις ανώμαλες σαρκικές ορέξεις που με τυραννάνε, όμως με τίποτα δεν θα καθόμουν να με γαμήσει.

Στη Λάρισα ξεκίνησα να δουλεύω ένα κατάστημα φωτιστικών που μια θεία της μητέρας μου μη έχοντας κληρονόμους, θα το έκλεινε, οπότε μου το άφησε δοκιμαστικά για ένα χρόνο. Η απασχόληση αυτή με τράβηξε και έτσι βρέθηκα επαγγελματίας καταστηματάρχης σ’ έναν απ’ τους κεντρικότερους δρόμους. Το κατάστημα δεν απευθύνεται σε συνηθισμένο κοινό. Τα φωτιστικά μου είναι όλα σχεδόν σε αντικέ στυλ, οι τιμές είναι πολύ τσιμπημένες και απευθύνομαι μόνο στην υψηλή κοινωνία. Άλλωστε δεν την κάνω αυτή τη δουλειά για βιοποριστικούς λόγους, αφού η γνωριμία μου και ο γάμος μου με τον Γιώργο, είναι πολύ πετυχημένος και έχουμε εισοδήματα που μας κατατάσσουν στις πλουσιότερες οικογένειες της Λάρισας. Ανοίγω το μαγαζί κάθε πρωί γύρω στις 9:30, απλά για να έχω μια απασχόληση. Αυτό το μαγαζί ήταν η αιτία που γνωριστήκαμε με τον Γιώργο.

Ο καιρός περνούσε στη Λάρισα και είχα κλειστεί πάλι στον εαυτό μου και στο δυάρι που μου είχε παραχωρήσει η θεία της μάνας μου, χωρίς να έχω διάθεση να βγαίνω έξω, χωρίς να μπορώ να βρω την ηδονή, την ικανοποίηση και την εκπλήρωση των βασανιστικών σεξουαλικών επιθυμιών που με καταδυνάστευαν. Στη Λάρισα έβαλα στο παιχνίδι των ικανοποιήσεών μου και το κάτουρο. Όταν στις τουαλέτες νυκτερινού κέντρου έγινα μάρτυρας φάσης που παιζόταν στη διπλανή τουαλέτα, το άξαφνο του περιστατικού, η διάχυτη μυρωδιά της αμμωνίας, η διαρκώς αυξανόμενη λίμπιντό μου, μ’ έκαναν το βράδυ που γύρισα στο σπίτι μου να ξαπλώσω ανάσκελα στο πάτωμα της τουαλέτας μου και ανασηκώνοντας τη λεκάνη μου, να κατευθύνω το κάτουρό μου να μουσκέψει το κορμί μου. Κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ μισομεθυσμένη απ’ το ποτό, μούσκεμα στο κάτουρο και με βασάνιζε όλη νύχτα η μυρωδιά του. Το πρωί που ξύπνησα και άγγιξα τις θηλές μου, έφτασα σ’ ένα υπέροχο οργασμό. Αναζήτησα το αντρικό κάτουρο από κείνη τη στιγμή και ύστερα.

Χωρίς να μπορώ να πω ότι συνέβη κάτι το ξεχωριστό νωρίτερα, βρέθηκα μια άλλη βραδιά πάλι σε διασκέδαση σε νυκτερινό μαγαζί. Συνοδευόμουν από έναν γοητευτικό κύριο που εκείνο το πρωί είχε έρθει στο κατάστημά μου και έψαχνε φωτιστικά για το γραφείο του. Σχεδόν αμέσως μόλις μπήκαμε στην αποθήκη για κάποια “ξεχωριστά” κομμάτια μου, με κοίταξε θαρραλέα στα μάτια και μου ζήτησε να πάμε το βράδυ για γλέντι. Στο κατάμεστο κέντρο διασκεδάσεως, βρισκόταν δίπλα μας ένας νεαρός, όμορφος και που το βλέμμα του δεν ξεκόλλησε απ’ τα μπούτια μου απ’ την ώρα που πιάσαμε το τραπέζι. Η επιμονή του, η φοβερή καύλα που πάντα κυριαρχούσε μέσα μου, μ’ έκαναν χωρίς κανένα δισταγμό, να του κάνω νόημα μετά από κάνα μισάωρο και αμέσως μετά, κατευθύνθηκα προς τις τουαλέτες των αντρών. Ο νεαρός με ακολούθησε και όταν μπήκε μέσα, τοποθέτησε στην πόρτα, από τη μέσα πλευρά, μια σφήνα. Το βλέμμα που του έριξα ήταν απροκάλυπτα κατανοητό. Χωρίς πολλά λόγια, άφησα το φόρεμά μου να πέσει απ’ τους ώμους μου και πλησιάζοντάς τον του είπα “Έχεις καταλάβει τι θέλω;”. “Ναι” μου είπε. “Ωραία. Μόνο που πριν με πάρεις, θέλω να μου δώσεις το κάτουρό σου. Θα προσπαθήσω να το καταπιώ, αν όμως δεν μπορέσω, θέλω να με κάνεις μούσκεμα μ’ αυτό”. Γονάτισα γυμνή μπροστά του και άνοιξα το στόμα μου.

Είχα δοκιμάσει το δικό μου κάτουρο και ήξερα πως είναι πάρα πολύ στυφή, ξινή η γεύση, αηδιαστική, αλλά η λίμπιντό μου μ’ ωθούσε να το δεχτώ. Ήταν αυτός ο εξευτελισμός που μου γίνεται να με βλέπει το αρσενικό σαν μια βρωμιάρα πόρνη, σαν μια πρόστυχη πουτάνα, σκέψη που με άναβε φοβερά και το αποζητούσα. Ο πούτσος του νεαρού ήταν καυλωμένος με το που τον έβγαλε απ’ το παντελόνι του, μόνο και μόνο απ’ τη σκέψη πως θα του έπαιρνα τσιμπούκι. Αυτό που με βοηθάει στο να μην φτάνω σε οργασμό με όσους με γαμάνε, είναι το ότι χύνουν σε λίγα λεπτά. Όσο πιο γρήγορα χύνουν, τόσο αποφεύγω ν’ ανάβω και καταφέρνω να διατηρώ τις ορμές μου στα ύψη. Από τότε μάλιστα που παντρευτήκαμε με τον Γιώργο μου, ικανοποιούμαι μόνο όταν με παίρνει ο ίδιος. Μπορεί να με γαμάνε πολλοί, μπορεί να μου κάνουν ό,τι θέλουν, όμως προσπαθώ να μην φτάνω σε οργασμό, ώστε να κρατιέμαι μόνο για τον Γιώργο μου.

Το κάτουρο του νεαρού ξεχύθηκε κίτρινο και πλημμύρισε το στόμα μου. Ήταν απόλυτα αηδιαστικό, ξεκίνησα να καταπίνω πιέζοντας τον εαυτό μου, ήταν όμως πάνω απ’ τις δυνάμεις μου. Έστριψα τελικά το κεφάλι μου σε διαφορετική κατεύθυνση. Ο τύπος, όπως τον είχα παρακαλέσει, συνέχισε να με κατουράει, κινώντας τον πούτσο του σαν μάνικα και καταβρέχοντάς με ολόκληρη. Το καυτό του κάτουρο κυλούσε στο γυμνό κορμί μου, κάνοντάς με να φουντώσω πολύ. Ασυναίσθητα έχωσα τα δάχτυλα του ενός χεριού μου στο μουνί μου και χαϊδεύτηκα. Με το άλλο μου χέρι, άπλωνα το κάτουρό του σ’ όλο μου το στήθος, τη κοιλιά, τους μηρούς μου. Στο πάτωμα της τουαλέτας σχηματίσθηκε μια μικρή λιμνούλα, πάνω στην οποία γλιστρούσαν τα γόνατά μου. Ο πόθος να γαμηθώ, είχε φουντώσει μέσα μου επικίνδυνα. Όλο μου το κορμί αποζητούσε την ικανοποίηση

 Μόλις τέλειωσε το κάτουρό του, άρπαξα τον πούτσο του στο στόμα μου. Του τον ρουφούσα σαν μανιασμένη. Δεν μ’ ένοιαζε ποιος ήταν, δεν μ’ ένοιαζε τι θα σκεφτόταν για μένα, ήθελα μόνο να με γαμήσει. Όταν τον ένοιωσα να κάνει τους πρώτους παλμούς και βγήκαν στη γλώσσα μου οι πρώτες σταγόνες απ’ τα χύσια του, τον έβγαλα έξω και του είπα “Σε παρακαλώ, γάμησε με”. Αυτός με κοίταξε έκπληκτος και είπε κάτι σαν “δεν θάσαι καλά σκύλα”. Πριν προλάβω να σκεφθώ οτιδήποτε, μ’ έπιασε απ’ τα μαλλιά, μου παραβίασε βίαια με τον πούτσο του τα χείλη μου και μου τράβηξε το κεφάλι, πάνω στους γοφούς του. Η κεφαλή του καυλιού του έφτασε στο λαρύγγι μου. Μου ήταν αδύνατο να τραβηχτώ πίσω. Με κράτησε δευτερόλεπτα έτσι με τον πούτσο του σφηνωμένο στο βάθος του λαιμού μου και μετά ένοιωσα το σπέρμα του καυτό να ξεχύνεται μέσα μου. Κατάπινα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Πνίγηκα και το σπέρμα του βγήκε απ’ τη μύτη μου. Απ’ τη μια πλευρά ήμουν εκστασιασμένη, μεθυσμένη μ’ αυτό που συνέβαινε, όχι μόνο το μουνί μου, αλλά ολόκληρο το σώμα μου ήταν έτοιμο να ξεσπάσει σ’ έναν απόλυτο οργασμό, απ’ την άλλη φευγαλέα άρχιζα ν’ αναρωτιέμαι πως θα τελείωνε αυτή εδώ η φάση.

Ο συνοδός μου έξω, ένας πελάτης μου που μόλις σήμερα το πρωί είχα γνωρίσει και που μου είχε ζητήσει να βγούμε απόψε για ξεφάντωμα, ήταν όλη αυτή την ώρα στο τραπέζι και με περίμενε. Ο νεαρός έκλεισε το φερμουάρ του παντελονιού του και γύρισε προς την πόρτα της τουαλέτας, ενώ την ίδια στιγμή ακούστηκαν χτύποι από κάποιους που ήθελαν να μπουν μέσα. “Αχχ αγόρι μου, περίμενε μισό λεπτό να ρίξω το φόρεμά μου πάνω μου. Μην ανοίξεις ακόμα. Πως θα με δουν έτσι;” είπα, όμως αυτός σαν να το έκανε επίτηδες, άνοιξε την πόρτα και στο άνοιγμά της φάνηκαν τρεις τύποι που μετά από ένα μικρό δισταγμό μπήκαν μέσα και χασκογελώντας στον νεαρό που έφυγε, τοποθέτησαν πάλι τη σφήνα στη θέση της.

“Επιτέλους. Είχα ακούσει τόσα και τόσα για πουτάνες που γαμιόντουσαν σε τουαλέτες μαγαζιών, αλλά δεν είχα συναντήσει μέχρι τώρα καμιά.” είπε ο ένας απ’ τους τύπους. Με κύκλωσαν και οι τρεις τους και κατέβασαν τα παντελόνια τους. Οι πούτσοι τους ήταν σε μια κατάσταση μισοσηκωμένοι. Έπρεπε να τελειώνω μ’ αυτούς, έπρεπε να γυρίσω στο τραπέζι μου. Τι θα σκεφτόταν ο συνοδός μου που έλλειπα τόση ώρα; Μ’ έπιασε κάτι σαν πανικός. Ξεκίνησα να ρουφάω τον πρώτο απ’ τους άντρες που στεκόντουσαν μπροστά μου, δυνατά, με όλη μου την τέχνη, γρήγορα. Δεν έβλεπα τους άλλους και όταν ένοιωσα να με λούζει πάλι κάτουρο, όταν γλίστρησαν τα γόνατά μου στα πλακάκια της τουαλέτας και βρέθηκα μπρούμυτα μ’ όλο μου το κορμί να κολυμπάει σχεδόν στην αρκετά μεγάλη λιμνούλα από κάτουρο που είχε σχηματισθεί, όταν ένοιωσα τις σηκωμένες μου θηλές να έρχονται σ’ επαφή με το κρύο δάπεδο, ζαλίστηκα ξανά.

Μια μέθη με είχε πλημμυρίσει σ’ όλο μου το είναι. Δεν μ’ ένοιαζε τίποτα πια. Σαν να επρόκειτο για κάποια άλλη άκουσα τον εαυτό μου να λέει “Επιτέλους ας με γαμήσει κάποιος. Θέλω να νοιώσω μέσα μου τους πούτσους σας. Πάρτε με σας παρακαλώ, πάρτε με.”. Ο ένας απ’ αυτούς που με είχαν μόλις κατουρήσει, μ’ άρπαξε απ’ τα μαλλιά και φέρνοντας το πρόσωπό μου κοντά στο δικό του, μ’ έφτυσε κατάμουτρα. “Είσαι πολύ μεγάλη πουτάνα. Είσαι σκέτη σκύλα που γαμιέται από παντού.” μου είπε και γυρνώντας με στα τέσσερα, γονάτισε πίσω μου και ανοίγοντας τα κωλομέρια μου με τους αντίχειρές του, μου τον έχωσε ως το βάθος του κώλου μου. Οι κινήσεις του καθώς μ’ έσκιζε από τον κώλο, ήταν τόσο βίαιες που δεν μπορούσα να στηρίξω τα μπράτσα μου στο πάτωμα. Έπεσα με το στήθος μου στο δάπεδο και τον άφησα να με γαμάει από πίσω. Τα χείλη μου έγλυφαν το πάτωμα και το κάτουρο των αντρών, έμπαινε στο στόμα μου κάνοντάς με ν’ αναγουλιάζω.

Δεν του πήρε πολύ χρόνο. Σε μερικά δευτερόλεπτα, μ’ έσφιξε πάνω του και έχυσε βογκώντας, μέσα στον πισινό μου. Οι άλλοι δύο, απλά με κράτησαν γονατιστή και μου σφήνωσαν διαδοχικά και αυτοί το καυλί τους στο βάθος του λαιμού μου, χύνοντας στο λαρύγγι μου, όπως είχε κάνει ο πρώτος νεαρός που με είχε γαμήσει στο στόμα πριν απ’ αυτούς. Μ’ έπιασε ένας δυνατός βήχας, κάνοντάς με να χάσω για λίγο την αναπνοή μου. Τα χύσια τους κύλησαν στα στήθια μου, στην κοιλία μου, έφτασαν μέχρι τις τρίχες του μουνιού μου. Σαν αχόρταγη σκύλα πραγματικά, πασάλειβα τα χύσια τους πάνω μου και ενώ καταλάβαινα πως κινδύνευα να γίνω ρεζίλι στο μαγαζί, ενώ καταλάβαινα πως από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ερχόταν ο συνοδός μου να με ψάξει, απ’ την άλλη η καύλα μου ήταν τέτοια που αναρωτιόμουν μήπως θα έπρεπε να περιμένω και για επόμενο άντρα που θα ερχόταν να κατουρήσει

 Όταν έμεινα μόνη μου στην τουαλέτα, μου χρειάστηκε λίγος χρόνος για να βρω την αναπνοή μου. Ήμουν μούσκεμα απ’ το κάτουρο, απ’ τον ιδρώτα και απ’ τα χύσια των γαμιάδων μου. Φόρεσα το ρούχο μου, κοιτάχτηκα στον καθρέπτη και βγήκα με το κεφάλι ψηλά απ’ την τουαλέτα. Το παραβάν που χώριζε το διάδρομο των τουαλετών απ’ το υπόλοιπο μαγαζί, δεν άφηνε τους πελάτες να δουν ποιος μπαινόβγαινε σ’ αυτήν των αντρών, ή σ’ αυτήν των γυναικών. Κατευθύνθηκα προς το τραπέζι που ο συνοδός μου καθόταν, παρατηρώντας με φοβερό ενδιαφέρον μια απίθανη ύπαρξη που χόρευε τσιφτετέλι και γύρω της καμιά δεκαριά άντρες της χτυπούσαν παλαμάκια. “Μα εσύ είσαι μούσκεμα στον ιδρώτα. Μήπως σου συμβαίνει τίποτα;” είπε με ένα ανήσυχο ύφος όταν με είδε να κάθομαι δίπλα του. “Όχι Γιώργο μου. Απλά κάνει πολύ ζέστη εδώ μέσα. Πάρα πολύ ζέστη.” του απάντησα.

Ενώ έριχνα νερό στο ποτήρι μου γιατί ο λαιμός μου ήταν ξερός απ’ την ταλαιπωρία, τον πρόσεξα που γυρνώντας στο παραδιπλανό τραπέζι, έκλεισε το μάτι του πονηρά. Γύρισα και χαμογέλασα και εγώ στους τρεις άντρες που πλήρωναν εκείνη τη στιγμή το λογαριασμό. Φαινόντουσαν λιώμα όντως, ήταν αναψοκοκκινισμένοι και όταν είδαν πως τους κοιτούσα, έστριψαν αλλού τα μάτια τους.

Συνέχεια της ιστορίας … κλικ εδώ

**********

Αν σας άρεσε η ιστορία, γράψτε ένα ευχαριστώ, ώστε να ξέρω, αν υπάρχει λόγος να συνεχίσω το blog. Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάποιο όνομα ή το email σας, παρόλο που το ζητάει στο comment.

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s