Γαμήσι με τον γεροδεμένο εργάτη [Straight]

 Η ιστορία γράφτηκε από επισκέπτη του Blog …

Η περιπέτειά μου αυτή έγινε πριν από πέντε χρόνια όταν είχα πάει διακοπές στο χωρίο μαζί με τους δικούς μου. Ήταν καλοκαίρι και μέναμε στο σπίτι του παππούδων μου, εγώ είχα σκυλοβαρεθεί επειδή το χωρίο ήταν από αυτά τα ορεινά που το χειμώνα έχουν δέκα κατοίκους και το καλοκαίρι οικογένειες από τις πόλεις. Βασικά όσο ήμουν εκεί το μόνο που έκανα ήταν να τσακώνομαι με την μάνα μου, να βλέπω τηλεόραση και να χαϊδεύομαι όταν ήμουν μόνη μου. Α!! και κάτι άλλο, να κάνω μάτι τον εργάτη που είχε προσλάβει ο πατέρας μου για να κόψει ξύλα για το τζάκι. Με αυτά θα έβγαζαν όλο τον χειμώνα ο παππούς και η γιαγιά.

Αυτός ο εργάτης ήταν από άλλο χωρίο, τριάντα+, 1.90 ύψος, γεροδεμένος και μαυρισμένος από την δουλεία. Η αλήθεια είναι ότι όταν μαλακιζόμουνα, αυτόν φανταζόμουν να με γαμάει. Αν και το είχε καταλάβει και αυτός ότι τον κοίταζα περίεργα και ανταπέδιδε δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γιατί πάντα ήταν κάποιος μπροστά. Οι ημέρες πέρασαν και ο εργάτης είχε τελειώσει την δουλειά και μάζευε για να φύγει.

Εκείνη την ημέρα οι γονείς μου μαζί με τους παππούδες μου είχαν ανέβει στο χωριό, εγώ αφού τσακώθηκα με την μάνα μου από την προηγούμενη τελικά δεν πήγα. Ξύπνησα κατά τις έντεκα από το τηλέφωνο, ήταν η μάνα μου που έπαιρνε για να μου πει ότι θα πήγαιναν τους παππούδες βόλτα στα γύρω χωρία μιας και δεν τους δίνονταν συχνά η ευκαιρία γιατί δεν υπήρχε αμάξι, την ρώτησα τη ώρα θα γύριζαν και μου είπε αργά το απογευματάκι. Αφού με μάλωσε ξανά γιατί ήμουν ακατάδεκτη και δεν πήγα μαζί τους το έκλεισε. Με την ευκαιρία της απουσίας όλων, έκανα όλες τις δουλείες όπως εμένα μου άρεσε. Έστρωσα το κρεβάτι μου, πλύθηκα, έφαγα πρωινό και έπλυνα τα δόντια φορώντας μόνο το βρακάκι μου και ένα στενό μπλουζάκι. Είχα βγει από το σπίτι ντυμένη έτσι ακριβώς όταν είδα το αυτοκίνητο του εργάτη αραγμένο πάνω από το απομονωμένο σπίτι μας. Νόμιζα ότι θα είχε ήδη φύγει και δεν είχα ακούσει το αυτοκίνητο, γι αυτό δεν τον είχα ψάξει νωρίτερα μετά το τηλεφώνημα.

Φόρεσα τις σαγιονάρες μου και πήγα να δω μήπως ήταν εκεί. Αν αναρωτιέστε γιατί δεν φοβόμουν να με βρει έτσι η απάντηση είναι ότι είχα περάσει δύο χρόνια να καταπιέζομαι από τον εαυτό μου και τους γονείς μου για να περάσω σε σχολή στην Αθήνα και τώρα που είχαν τελειώσει οι εξετάσεις ήμουν μέσα στην καύλα και ήθελα γαμήσι, όχι σχέση ή φιλία αλλά γαμήσι. Δεν φοβόμουν να φανώ εύκολη ή ακόμα περισσότερο σαν πουτάνα γιατί αυτό ακριβώς ήθελα, να γαμηθώ σαν πουτάνα.

Τελικά ο εργάτης δεν ήταν εκεί και τα κλειδιά έλειπαν έτσι κατέβηκα να τον ψάξω κοντά στις στοίβες με τα ξύλα, άλλα πριν από αυτό πήγα στο δωμάτιό μου. Δεν ήξερα αν θα έπρεπε να πάω έτσι ή να αλλάξω, τελικά αποφάσισα να κρατήσω το μπλουζάκι και να φορέσω ένα ροζ κιλοτάκι πολύ πρόστυχο που είχα αγοράσει μαζί με φίλες μου κρυφά από την μάνα μου, πήρα μερικές καπότες και έφυγα. Βγήκα από το σπίτι και κατευθύνθηκα προς τις στοίβες, καθώς κινιόμουν μέσα στο χωράφι και απομακρυνόμουν από το σπίτι ένιωθα την γύμνια μου όλο και περισσότερο. Ένιωθα όμως και την καύλα μου να μεγαλώνει, η κωλοτρυπίδα σύσπονταν και τα μουνόχειλα τα ένιωθα όλο και ποιο υγρά να τρίβονται μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα φανταζόμουν και το γαμήσι που θα μου έριχνε. Ήθελα να έχει μεγάλη και χοντρή πούτσα, ήμουνα καλό κορίτσι για πολύ καιρό και μου άξιζε ένα γερό γαμήσι με χοντρό πούτσο για επιβράβευση ή για τιμωρία!

Πλησίασα στην ασβεστωμένη μικρή αποθήκη με τα εργαλεία. Πρώτα τον είδα και με είδε από το παράθυρο, ήμουν κοντά στο παράθυρο και το μόνο που φαίνονταν ήταν οι καυλωμένες ρόγες μου να τσιμπάνε το μπλουζάκι, αν και κατάλαβα ότι του άρεσε αυτό που έβλεπε το έπαιζε ψύχραιμος. Όταν έφτασα στην πόρτα πόζαρα, απλώνοντας τα χέρια και τα πόδια στο κάσωμα σε σχήμα X, αφήνοντας του λίγο χρόνο να καταλάβει αλλά και να καυλώσει. Η ανταλλαγή φράσεων μεταξύ μας προσβάλει το όρο συζήτηση. Με τράβηξε πάνω του και με χούφτωσε παντού σαν ήθελε να με ξεσκίσει με τα χέρια του, έσκισε το κιλοτάκι μου, το πέταξε σε μια γωνία και άρχισε να τραβάει μεγάλες γλυψιές από τα βυζιά μου. Θα με γάμαγε στα όρθια με την φόρα που είχε πάρει έτσι όταν κατέβασε το σορτσάκι του με το βρακί του κάτω και ένιωσα την καυτή του πούτσα να με ακουμπάει βούτηξα και τον πήρα στο στόμα μου. Δεν ήθελα να του κάνω πίπα, να του βάλω καπότα ήθελα, αλλά για ξεκάρφωμα του έριξα μερικές  γλυψιές στο πουτσοκέφαλο. Όταν η καπότα ήταν στην θέση της σηκώθηκα από τα γόνατά μου και άφησα λίγη απόσταση μεταξύ μας. Ο εργάτης με έσπρωξε και με ξάπλωσε με την πλάτη σε ένα βρώμικο παλιό πάγκο με κούτες γεμάτες εργαλεία μπροστά από την πόρτα, με έσυρε μέχρι που η λεκάνη μου κρεμάστηκε από την άκρη του πάγκου και σήκωσε τα πόδια μου ψηλά και τα άνοιξε.

Όπως ήμουν ξαπλωμένη πίσω τον έβλεπα με φόντο την πόρτα τριχωτό και αγριεμένο σαν κτήνος. Σήκωσα το κεφάλι μου και κοίταξα ανάμεσα στα πόδια μου, πάνω από το μουνί μου είδα το νευρώδες καυλί του και τα τριχωτά του αρχίδια να κρέμονται, κατάλαβα ότι θα μου έριχνε γερό γαμήσι. Όταν έγειρα το κεφάλι μου πίσω ο εργάτης άρχισε να μου τον χώνει με δύναμη και ρυθμό, κοίταζα το ταβάνι από ελενίτ να κουνιέται μπροστά στα μάτια μου μετά από κάθε ψωλιά. Για τα πρώτα λεπτά είχα αφεθεί εντελώς σε αυτόν χωρίς να λέω τίποτα μόνο ότι κραυγούλες ευχαρίστησης μου προκαλούσε η πούτσα του. Στην πραγματικότητα ήταν καλύτερο από ότι περίμενα και πιο ωραίο από αυτό που μπορώ να σας περιγράψω με λέξεις.

Όταν τελείωσα με την ονειροπόληση όλη η πουτανιά και προστυχιά επανήλθαν μέσα μου, σήκωσα το κεφάλι μου και τον κοίταξα στα μάτια.

– Μόνο αυτό μπορείς … πιο δυνατά πιο σκληρά … ξέσκισε με, ξεμουνιασέ με.

Ο εργάτης που δεν θα πίστευε στα αυτιά του και την τύχη του με την έκφυλή Αθηναία που του έτυχε. Άνοιξε τα πόδια μου ακόμα περισσότερο και άρχισα να μου τον τινάζει με όλη του την δύναμη. Εγώ δεν κράταγα τίποτα μέσα μου, φώναζα, έβριζα, και τα αλάτιζα λίγο για να τον παρακινήσω ακόμα περισσότερο. Όταν ήρθε ο πρώτος οργασμός μου φάνηκε σαν να ηρεμώ λίγο, έβγαλα την ψωλή του έξω και έτριψα το μουνί μου με ικανοποίηση. Το σκληρό γαμήσι δεν φαίνονταν να είχε επηρεάσει τον εργάτη που έτριβε τον πούτσο με τα δυο του χέρια, φαίνεται ήταν από αυτούς που αντέχουν πολύ αλλά εγώ χρειαζόμουν μια ανάσα πριν συνεχίσουμε.

Έβγαλα το μπλουζάκι και σκούπισα την κοιλία μου και τα στήθη μου από τον ιδρώτα και μετά την πέταξα σε μια χαλασμένη καρέκλα. Δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά ενώ χάιδευα τα στήθη μου έπιασα της ρώγες μου και της ζούληξα τόσο που βόγκηξα. Κοίταξα τον εργάτη που κάθονταν και περίμενε και είδα μια έκφρασης απορία για το άτομό μου. Δεν περίμενα άλλο για να συνέλθω έτριψα το μουνί μου και έκανα νόημα στο εργάτη να έρθει. Έπιασε τα πόδια μου και με γύρισε στο πλάι, τώρα ήταν τα πόδια μου που κρέμονταν από την πλευρά του τραπεζιού. Σήκωσε το δεξί κωλομάγουλο λίγο και μου τον πέρασε, εγώ τον υποδέχτηκα με ένα βογκητό σχεδόν ανακούφισης και άρχισε πάλι το σφυροκόπημα του. Καθώς ήμουν έτσι στο πλάι και με γάμαγε έβλεπα τα πόδια μου που ακόμα φορούσα τις σαγιονάρες μου, από το γαμήσι και το κούνημα η δεξιά έφυγε και έτσι εκτός από όλα τα άλλα καθώς έτρωγα τις ψωλιές του προσπαθούσα να μην φύγει και η άλλη! Ο δεύτερος οργασμός μου ήρθε σε ακριβώς αυτή την στάση.

Είχα σηκωθεί από τον πάγκο γιατί συνέχεια με την πλάτη και στο πλάι πιάστηκα. Πήρα το μπλουζάκι και σκουπίστηκα ξανά, η πλάτη μου είχε γεμίσει ροκανίδια και βρωμιές. Εν τω μεταξύ ενώ εγώ έκοβα βόλτες μέσα στην αποθηκούλα ο εργάτης είχε πάρει αέρα, είχε έρθει από πίσω και χάιδευε την σχισμή ανάμεσα στα κωλομέρια μου. Δεν κρατιόνταν τώρα.

– Θέλεις ξανά – του είπα και πήγαμε στην κεφαλή του πάγκου προς την πόρτα.

Έγειρα λίγο προς τα μπροστά και μου άνοιξε τα κωλομάγουλα, ακούμπησε το πουτσοκέφαλο πάνω στην κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να σπρώχνει. Εγώ αντέδρασα αμέσως έγειρα και άλλο και λύγισα το δεξί μου πόδι μέχρι που ένιωσα τα αρχίδια του στην πατούσα μου. Ο εργάτης τραβήχτηκε αμέσως και εγώ ανέβηκα πάνω στον πάγκο και μετά βρέθηκα όρθια στην μέση της αποθηκούλας. Παρακάλαγε για να με γαμήσει από τον κώλο αλλά εγώ ήμουν ανένδοτη. Από το μουνί όσο ήθελε, μέχρι να χύσει αλλά όχι από τον κώλο.

Το δέχτηκε αλλά με απογοήτευση, ξάπλωσα πάλι στον πάγκο όπως στην αρχή και περίμενα τον επόμενο γύρο της ψωλάρας του μέσα στο μουνάκι μου που δεν νομίζω ότι του έπεφτε και λίγο. Ο εργάτης όμως είχε άλλο τρόπο για να τιμωρήσει την άρνησης μου. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα!! Ενώ εγώ περίμενα με τα χέρια στο πλάι ο εργάτης έβαλε το ένα πόδι πάνω στο τραπέζι και έκατσε με τον γυμνό του κώλο πάνω στο στήθος μου. Ή πούτσα του ήταν απλωμένη πάνω στα χείλια μου. Με έπιασε από τα μαλλιά για να σταθεροποίηση το κεφάλι μου. Με κοίταγε με μίσος έβγαλε την καπότα και άρχισε να παίζει τον πούτσο του και που και που μου τον έσκαγε και στα χείλια με δύναμη. Εγώ κούναγα τα πόδια σαν το ψάρι μήπως και ξεφύγω αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο από το να κοιτάω την πούτσα του και το μάτια του. Τελικά ηρέμισα, σκέφτηκα ότι το πολύ, πολύ να έχυνε στο πρόσωπο μου. Όταν ήταν έτοιμος να χύσει το κατάλαβα και έκλεισα τα μάτια μου και τα χείλια μου ερμητικά. Είπε κάτι κακό, με έβρισε και έχυσε. Το σπέρμα του άρχισε να καλύπτει το πρόσωπό μου σαν ζεστή υγρή κουβέρτα, είχε πολύ κρατημένο για εμένα και μου το έδινε όλο. Το ένιωθα ζεστό και βαρύ πάνω στα μάτια μου και τα μαγουλά και σχεδόν το γευόμουν με τα χείλια μου.

Μόλις τελείωσε σηκώθηκε από πάνω μου… εγώ πετάχτηκα όρθια σχεδόν τυφλή και με τα χέρια έβγαλα όσο σπέρμα μπορούσα από τα μάτια μου, πετάχτηκα έξω από την αποθηκούλα ολόγυμνη μόνο με την αριστερή σαγιονάρα και άρχισα να τρέχω παραπατώντας προς το σπίτι. Όλες η πόρτες ήταν ανοιχτές, διέσχισα το σπίτι και μπήκα στο μπάνιο που ήταν εξωτερικό αλλά κολλητό με το σπίτι όπως και τα περισσότερα στην περιοχή. Μπήκα μέσα και κοιτάχτηκα στο κρεμασμένο καθρέπτη πάνω από το νιπτήρα. Τι έχυσε ο πούστης σκέφτηκα, όλο το πρόσωπο μου είχε καλυφθεί με ένα στρώμα σπέρματος και έμοιαζε σχεδόν παραμορφωμένο. Άνοιξα την βρύση και άρχισα να ξεπλένομαι, πρώτα το πρόσωπο και το λαιμό σκέφτηκα τα άλλα τα κάλυπτα με μια μπλούζα αν ήταν ανάγκη. Προς μεγάλη μου έκπληξη και τρόμο αν και το περισσότερο σπέρμα έφευγε το υπόλοιπο πάγωσε και έκανε μια πέτσα η  οποία δεν έφευγε εύκολα με το νερό. Άρπαξα ένα καθαριστικό γαλάκτωμα προσώπου και ξαναπλύθηκα μέχρι να φύγει.

Ενώ ξεπλενόμουν άκουσα το αυτοκίνητο του εργάτη να σπινάρει στα χαλίκια, τότε κατάλαβα ότι η πόρτα του μπάνιου ήταν ανοιχτή και ήμουν σε ανοιχτή θέα, μέχρι και τον Προφήτη Ηλία έβλεπα στο βάθος! Όταν το πρόσωπο και τα μαλλιά μου είχαν καθαρίσει από την μαλακία του πήγα και ντύθηκα. Καθάρισα το μπάνιο και μετά έτρεξα στην αποθηκούλα για να μαζέψω την μπλούζα, το προφυλακτικό και το ροζ κιλοτάκι. Βρήκα την σαγιονάρα που μου έλειπε και την μπλούζα αλλά πουθενά το ροζ κιλοτάκι. Έψαξα παντού αλλά ήταν άφαντο και αυτό με ανησυχούσε γιατί ήταν το ποιο επιβαρυντικό στοιχείο, σίγουρα δεν θα ήθελα να το βρουν κάπου οι γονείς μου, ποιο ξέρει τι θα σκέπτονταν.

Τελικά το πήρα πίσω το κιλοτάκι μου αλλά αυτό στην συνέχεια της ιστορία.

To email για σχολια είναι argyro4storie@yahoo.gr

**********

Αν σας άρεσε η ιστορία, γράψτε ένα ευχαριστώ, ώστε να ξέρω, αν υπάρχει λόγος να συνεχίσω το blog. Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάποιο όνομα ή το email σας, παρόλο που το ζητάει στο comment

Advertisements

4 Comments

  1. distixos i istoria ine poli palia kai klasiki

  2. Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να γράψω ιστορίες για τις δικές μου περιπέτειες. Εξαιτίας πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζω αυτό το διάστημα, δεν υπάρχει ο χρόνος και κυρίως η διάθεση για να γράψω τα δικά μου, τα οποία δεν θα τα έχετε διαβάσει πουθενά αλλού.

    Λίγο υπομονή, όλοι μας.

  3. Πράγματι την ιστορία αυτή την είχα δημοσιέυσει και σε ένα άλλο site που έκλεισε. Για αυτό τον λόγο την ανέβασα και εδώ. Αν εννοείς αυτό fun.

  4. Θα προσπαθήσω να γράψω και την συνέχεια.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s