Σήμερα 8.611 views και το WordPress με αγνοεί!

Ένα μήνα μετά τη λειτουργιά του, το blog έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 views και χτες έφτασε σε μια μέρα τα 8.611

 Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο post, δεν ξέρω σε πόσους αναγνώστες μπορεί να αντιστοιχεί αυτό το νούμερο, αλλά πιστεύω πως είναι αρκετοί, μιας και δε νομίζω πως θα κάνει κάποιος πάνω από 20 κλικ.

Παρόλα αυτά το WordPress δε με συμπεριλαμβάνει σε καμιά λίστα του, ούτε καν στα 100 πρώτα ελληνικά blogs και γι αυτό θα ήθελα να ρωτήσω του παλαιότερους, αν γνωρίζουν να υπάρχει κάποια “μαύρη” λίστα των blogs, στην οποία ίσως να με έχουν σημειώσει λόγω περιεχομένου.

Ευχαριστώ

Advertisements

4 Comments

 1. Μην φωνάζετε αγαπητέ. Έχετε όλα τα δίκια του κόσμου με το μέρος σας.

  Ας τα πάρουμε ένα-ένα. Οι unique visitors του μπλογκ σας, στις 26 Μαρτίου για παράδειγμα, ήταν γύρω στους 1.000. Οφείλω να ομολογήσω ότι πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ αριθμό. Τα μπλογκ τα οποία εμφανίζονται ως Τοπ από τη WordPress δεν πρέπει να έχουν κατά μέσο όρο πάνω 300-350 unique visitors την ημέρα.

  Πώς γνωρίζω τον αριθμό των επισκεπτών του μπλογκ σας; Πήγα εδώ: http://www.quantcast.com/ και έκανα copy-paste τη διεύθυνσή σας. Απλούν.

  Πολύ σωστά το καταλάβατε. Το μπλογκ σας είναι αποκλεισμένο από τα τοπ κ.λπ. λόγω του περιεχομένου του. Κάποιος συμπλόγκερ σας κάρφωσε. Όταν έχετε κάνει login στο πάνω δεξιό μέρος της σελίδας βλέπετε το Blog Info. Εκεί υπάρχει και η επιλογή Report as Mature. Η WordPress προστατεύει τους ανήλικους ή τους έχοντας χρηστά ήθη.

  Πάντως, σε κάθε περίπτωση είστε μακράν το ελληνικό μπλογκ με τους περισσότερους επισκέπτες στη WordPress.

 2. Πρώτα απ’ όλα σ’ ευχαριστώ για τα όσα είχες τη διάθεση να γράψεις για να με ενημερώσεις 🙂

  Κατά τα άλλα δεν είχα καμιά διάθεση να φωνάξω, ούτε και να ψάξω να βρω δίκια 🙂 Ο μόνος λόγος που μ’ ενδιαφέρει να είμαι σε κάποια λίστα, είναι για να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ακόμη μεγαλύτερη η παρέα εδώ μέσα.

  Θα ρίξω μια ματιά και στο link που μου έδωσες, μιας και δεν μπορώ να καταφέρω κάτι, ώστε να μπορώ να έχω περισσότερα στατιστικά, από αυτά που δίνει το wordpress.

  Αν τώρα κάποιος άλλος bogger με “κάρφωσε”, ίσως να έκανε και καλώς. Ούτε κι εγώ θα ήθελα να με διαβάζουν τ’ ανήψια μου. Μάλλον πρέπει να του πω κι ευχαριστώ, αφού δεν ήξερα πως να το κάνω μόνος μου.

 3. Με τα περί φωνών αστειευόμουν.

  Το να ξαναμπείτε στις λίστες της WordPress το βλέπω πολύ χλωμό – μεταξύ μας αδύνατο. Η πολιτική τους είναι σαφέστατη όσον αφορά το περιεχόμενο.

  Στατιστικά στοιχεία μπορείτε να έχετε περισσότερα με το sitemeter.com ή το statcounter.com. Αν έχετε απορίες για το πώς το χρησιμοποιείτε υπάρχει και το wptips.wordpress.com στα ελληνικά, όπου συνήθως απαντούν και σε ερωτήσεις σχετικά με το μπλόγκιγκ στη γουόρντπρες.

 4. Στα @@ σου, μη μασάς.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s