[1/4] Εμείς οι ναυτικοί [Bisexual – Αμφισεξουαλισμός]

Η ιστορία γράφτηκε από επισκέπτη του Blog …   

Μέρος 1ο

Είμαι χρόνια ναυτικός και κοντά στη σύνταξη. Ξέρετε, το επάγγελμα του ναυτικού πέθανε τα τελευταία χρόνια και νοιώθω τυχερός που μέσα στην ανεργία που υπάρχει στον κλάδο, εγώ βρήκα μια δουλειά σαν φύλακας στα παροπλισμένα βαπόρια που είναι αγκυροβολημένα στο στενό απέναντι απ την Σαλαμίνα. Είμαστε δύο, εγώ κι ο Αλέκος και μένουμε σ ένα καράβι ερείπιο. Ευτυχώς που βάζουμε μπροστά μια μικρή ηλεκτρομηχανή κι έχουμε ζέστη στις καμπίνες μας τώρα με τα κρύα του χειμώνα.

Η γυναίκα μου η Άσπα με τα παιδιά μένουν σ ένα μικρό διαμερισματάκι στην Καλλιθέα. Βλέπεις τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν να μένουμε σε μεγαλύτερο σπίτι. Τα νοίκια είναι φωτιά. Τα Σαββατοκύριακα βγαίνουμε έξω, πότε εγώ, πότε ο Αλέκος. Αλλά τι να το κάνεις, σ ένα Σαββατοκύριακο τι να κάνεις σ ένα δυάρι που μένουμε; Προσπαθούμε να βρούμε μια ώρα να ‘μαστε μόνοι να κάνουμε έρωτα. Άσε που μερικές φορές τυχαίνει να χει τα ρούχα της. Έτσι περιμένω άλλες 15 μέρες να γαμήσω σαν άνθρωπος. Στο βαπόρι πριν κοιμηθώ τραβάω καμιά μαλακία, έτσι για να φύγουν τα χοντρά. Παλιά συνήθεια απ τα βαπόρια την εποχή που ταξίδευα. Και φυσικά, όταν τελικά βρω την ευκαιρία να γαμήσω, είναι πάντα μετά που θα βγούνε έξω τα παιδιά για την Σαββατιάτικη βόλτα τους. Τι να κάνουμε, αυτή είναι η ζωή του ναυτικού. Συνηθίσαμε πια.

Και πάλι καλά να λέω. Παλιά που ταξίδευα με τα φορτηγά βαπόρια και γύριζα στην Ελλάδα μια φορά το χρόνο. Πολλές φορές έμενα στο καράβι και περισσότερο. Όχι πως είχα πρόβλημα. Μόλις πιάναμε λιμάνι, πήγαινα στις πουτάνες και γαμούσα συνέχεια κάθε βράδυ για 3-4 μέρες, όσο έμενε το βαπόρι στο λιμάνι. Όπως όλοι οι ναυτικοί δηλαδή. Μετά φεύγαμε και φτού κι απ την αρχή, έπεφτε η μαλακία σύννεφο μέχρι να ξαναπιάσουμε λιμάνι.

Στην αρχή μετά τον γάμο μου ένοιωθα κάτι μικρές ενοχές για την Άσπα. Εγώ ξενο-γαμούσα, κι αυτή η καημένη με περίμενε και μεγάλωνε και τα παιδιά. Μετά από 5-6 χρόνια όμως, μια μέρα πάνω στην κουβέντα μας, με ρώτησε πως την βγάζω με την αγαμία, και της είπα πως πήγαινα με άλλες γυναίκες. Δεν ήξερα όμως πως θα την πείραζε τόσο. Άλλωστε όλοι οι ναυτικοί πάνε με πουτάνες στα λιμάνια. Την Άσπα όμως την πείραξε τόσο πολύ αυτό, που κοντέψαμε να χωρίσουμε. Τέλος πάντων, ήξερα πως μετά απ αυτό ίσως να με πλήρωνε με το ίδιο νόμισμα. Αλλά τι λέω τώρα; Όλοι οι ναυτικοί ξέρουμε πως οι γυναίκες μας γαμιούνται κρυφά, αλλά το κρατάμε εφτασφράγιστο μυστικό.

Σιγά-σιγά χωρίς να το θέλω συνήθισα με την ιδέα πως ίσως η γυναίκα μου γαμιέται, αλλά συνειδητοποίησα πως δεν ήταν και τόσο τραγικό. Τώρα θα μου πείτε, πως είσαι σίγουρος πως η γυναίκα σου ξενο γαμιέται; Είναι γιατί η Άσπα δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Είναι κυριολεκτικά μουνάρα που λένε. Πρόστυχη μουνάρα. Χρόνια τώρα που είμαστε παντρεμένοι, συνήθισα να βλέπω τους άλλους άντρες να την γδύνουνε με τα μάτια τους. Δεν είναι ο τύπος της ψηλής γυναικάρας με τα ατέλειωτα πόδια. Μάλλον κοντούλα θα την έλεγα. Αλλά είναι αυτό που λένε σέξι, με τέλειες αναλογίες κι ένα βλέμμα, που όταν σε κοιτάξει, τρελαίνεσαι και θέλεις να την ξεσκίσεις. Έχει αυτό το πρόστυχο που προκαλεί τον άντρα. Η Άσπα, ακόμα και ράσο να φορέσει θα τραβάει τους άντρες.

Μερικές φορές τραβούσα μαλακία στα πέλαγα κάνοντας χιλιάδες φαντασιώσεις πως γαμιόταν με έναν πουτσαρά. Πάνω στην καύλα μου ήθελα τον γαμιά της να την ξεσκίζει, να την κάνει να λειώνει από καύλα. Δεν έλεγα όμως ποτέ σε κανέναν τίποτα. Άλλωστε, τότε τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τώρα ύστερα από 20 χρόνια γάμου όμως, τα είπα σε μια συζήτηση που ήμουνα πιωμένος στον Αλέκο .

Πολλές φορές με τον Αλέκο τα βράδια μιλάμε για γαμήσια. Η γυναίκα του έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια από το έξω από δω. Τα παιδιά του είναι μεγαλύτερα απ τα δικά μου, και ζούνε μόνα τους. Ένα βράδυ λοιπόν που πίναμε κρασί και μιλάγαμε, την ώρα που μου έλεγε πως γαμούσε την μακαρίτισσα τη γυναίκα του, του είχε σηκωθεί και τη χάιδευε. Ήμασταν στην καμπίνα του και μετά, όταν η συζήτηση ζεστάθηκε την έβγαλε έξω και μου την έδειξε κιόλας. Είμαστε 2 χρόνια μαζί στο βαπόρι, και πρώτη φορά έκανε μια τέτοια κίνηση. Ο πούτσος του όταν τον είδα ήταν χοντρός με το κεφάλι έξω σαν μανιτάρι. Τώρα τι να σας λέω, αλλά μόλις τον είδα ένοιωσα παράξενα, σαν να άναψαν ξαφνικά παράξενες ανωμαλίες μέσα μου. Ποτέ δεν είχα φανταστεί έναν άντρα να σου μιλάει για τη μακαρίτισσα τη γυναίκα του και να σου βγάζει τον πούτσο έξω και να σου δείχνει πόσο καυλωμένος ήταν.

Τότε ήταν που χωρίς να το θέλω πάνω στο μεθύσι μου του μίλησα για την Άσπα και τον είδα πως τρελάθηκε. Άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του γρηγορότερα, αφού για μια στιγμή νόμιζα πως θα χύσει. Έκανα να σταματήσω αλλά δεν ήθελε με τίποτα. Ήταν τόση η καύλα του που για μια στιγμή νόμιζα πως ήθελε να του μιλάω για τα γαμήσια μου με την Άσπα και να του τον παίζω κιόλας. Χάιδευε τον πούτσο του ηδονικά, πότε αργά και πότε γρήγορα με τα μάτια κλειστά. Εγώ τον κοίταγα σαν υπνωτισμένος και χαιρόμουνα που τον καύλωνα. Δεν μου το είπε καθαρά, αλλά ήμουνα σίγουρος πως από καιρό ήθελε να τραβήξουμε μαζί μαλακία μιλώντας για τα γαμήσια μου με την Άσπα. Όταν χωρίσαμε κατά τις 12 κι έφυγα απ την καμπίνα του να πάω για ύπνο, ήμουνα καυλωμένος και σίγουρος πως θα έχυνε μπροστά μου άμα συνέχιζα να μιλάω για την γυναίκα μου. Το ίδιο βράδυ μαλακίστηκα κι εγώ, όμως αυτή τη φορά ο γαμιάς της Άσπας στην φαντασία μου ήταν υπαρκτό πρόσωπο και κοιμόταν στην διπλανή μου καμπίνα

Από την άλλη μέρα κιόλας, όλα άλλαξαν στη ζωή μου. Περνάγαμε ατέλειωτες ώρες με τον Αλέκο τα βράδια μιλώντας για την Άσπα. Του έλεγα τα πάντα, ακόμα και με λεπτομέρειες. Αυτός μαλακιζόταν πάντα απέναντί μου κι έχυνε σε μια πετσέτα που είχε πάντα δίπλα στο μαξιλάρι του. Καύλωνα κι εγώ και μου ζητούσε να την βγάλω έξω να την παίξω μαζί του. Τελικά μετά από 2-3 μέρες έγινε κι αυτό και δεν ήταν το μόνο. Φτάσαμε και στο σημείο να παίζει ο ένας τον πούτσο του άλλου, και αν κάποιος αναγνώστης σας το ζήσει στην πραγματικότητα, θα καταλάβει πόσο γλυκό είναι να παίζεις μαλακία σ έναν άλλον πούτσο. Για μένα όμως ήταν τελείως ξεχωριστό κι ανατρίχιασα όταν συνειδητοποίησα πως η μεγαλύτερη καύλα ήταν, όχι για το ομοφυλοφιλικό παιχνίδι μεταξύ δυο αντρών, αλλά γιατί μου άρεσε να του μιλάω για τα γαμήσια μου με την γυναίκα μου την Άσπα. Δεν είχα καμιά αμφιβολία πλέον, πως αυτό που θα με διέγειρε το κατακόρυφο, ήταν να ζητήσω από τον Αλέκο να γαμήσουμε την Άσπα μαζί και το άλλο βράδυ του το είπα!

– Ναι ρε μαλάκα, το θέλω κι εγώ όσο δεν φαντάζεσαι, μου είπε. Από πέρσι που την γνώρισα τραβάω μαλακία για την γυναίκα σου, αλλά την απόφαση δεν θα την πάρουμε εγώ κι εσύ. Είναι θέμα της Άσπας.

– Εντάξει, έχεις δίκιο. Αύριο που θα βγω έξω θα της το πω.

Εκείνο το βράδυ πίναμε όπως πάντα, αλλά δεν κάναμε τίποτα άλλο, παρά να προσπαθούμε να βρούμε τον τρόπο να το φέρω στην Άσπα. Τελικά καταλήξαμε να της το πω πάνω το γαμήσι. Έτσι κι έγινε. Το ίδιο βράδυ κατά τις 11 την ξέσκισα σαν πουτάνα και η συζήτηση ήρθε όταν την ρώτησα γιατί της αρέσει να μου γλύφει το δάχτυλο όταν της τον έχω μέσα. Στην αρχή δεν μου απάντησε, αλλά όταν επέμενα 2-3 φορές, έπεσα απ τα σύννεφα όταν το άκουσα.

-Γιατί μ αρέσει να γλύφω πούτσους την ώρα που γαμιέμαι.

-Δηλαδή . Να γλύφεις εμένα ή έναν ξένο πούτσο; Ρώτησα.

-Αφού εσύ μου τον έχεις μέσα; δεν καταλαβαίνεις;

Φυσικά και καταλάβαινα. Η πουτανίτσα μου ήτανε πολύ πιο προχωρημένη απ ότι περίμενα να είναι. Έτσι μετά το γαμήσι όταν της μίλησα για το αντρικό παιχνίδι με τον Αλέκο και τις συζητήσεις μας, δεν πίστευα στ’ αυτιά μου αυτό που άκουσα.

– Το τι όργια κάνετε εσείς οι ναυτικοί στα βαπόρια, τα ξέρω όλα. Τα λένε όλος ο κόσμος.

– Δηλαδή;

– Να, πριν λίγα χρόνια, τότε που ταξίδευες, έκανα παρέα με μια κυρία συναδέλφου σου ναυτικού και μου έλεγε τα πάντα για τον άντρα της.

– Δεν μου είχες μιλήσει ποτέ γι αυτό.

– Τι να σου λέω Αυτή μου έλεγε πως ο άντρας της έκανε έξι μήνες αλαξοκωλιά μ ένα Φιλιππινέζο καμαρωτάκι που του έφτιαχνε την καμπίνα του.

– Μαλακίες, δεν τα πιστεύω αυτά.

– Μαλακίες, ξεμαλακίες, κοντέψανε να χωρίσουνε γι αυτό το αγόρι. Έρωτας μεγάλος σου λέω Όταν έφυγε απ το βαπόρι, ήθελε να τον πάρει μαζί του.

– Τελικά;

– Τελικά δεν ξέρω τι έγινε, δεν την ξαναείδα από τότε

Μου γύριζε τη συζήτηση αλλού μα γρήγορα την επανέφερα.

– Άσε τον αυτόν. Για μας μιλάμε τώρα. Θέλεις να παίξουμε με τον Αλέκο; Είναι σοβαρός, δεν πρόκειται να ανοίξει το στόμα του σε κανέναν. Άλλωστε είναι μόνος του στη ζωή, δεν έχει κανέναν φίλους παρέες, καταλαβαίνεις!

– Και πως την βγάζει;..

– Ξέρω εγώ; Με μαλακία απ ότι ξέρω.

– Δηλαδή, να κάνουμε παρτούζα και οι τρεις μας στο κρεβάτι;

– Ναι ρε πουλάκι μου. Αν θέλεις να την βρούμε μ έναν άλλον άντρα θέλω να ξέρεις πως είμαι σύμφωνος, και το θέλω πολύ.

– Και εσύ θα μας βλέπεις;

– Όχι ρε μάτια μου, θα παίξουμε κι οι τρεις μας, μια ο Αλέκος, μια εγώ! Αλλά, άμα θέλεις απλά να σας βλέπω, δεν έχω πρόβλημα Αρκεί να γαμηθείς μαζί του

Δεν πίστευα το πως αυτά τα λόγια βγαίνανε απ το στόμα μου. Στην αρχή δεν είπε τίποτα. Σηκώθηκε και έφερε δυο ουίσκι να πιούμε. Ούτε επέμεινα κι εγώ. Ήταν καλύτερα να την αφήσω να το σκεφθεί μόνη της. Αλλά εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε πως μέσα της συμφώνησε. Ίσως να το ήθελε κι αυτή.

Η ιστορία συνεχίζεται … κλικ εδώ

**********

Μπορείτε να γράψετε το (comment) σχόλιο σας ελεύθερα. Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάποιο όνομα ή το email σας, παρόλο που το ζητάει.

Advertisements

2 Comments

  1. Apo pou tin antigrapses??????

  2. @Anonymous
    Αν εννοείς εμένα, σου απαντώ πως δεν άντιγράφω από πουθενά. Μου την έστειλε επισκέπτης του blog, του οποίου θα δημοσιευτεί και το email, μιας και έχει ζητήσει να βάλω και μια αγγελία του.

    Αν πάλι αναφέρεσε σ’ όποιον έστειλε την ιστορία, ας απαντήσει εδώ μ’ ένα σχόλιο.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s