[1/?] Γνωριμία στο ταξί με μια “Κυρία” [Fetish-Φετίχ]

Η παρακάτω ιστορία είναι δικής μου περιγραφής, από ένα περιστατικό που μου διηγήθηκε ένας φίλος. 

Μπήκανε ταυτόχρονα στο ταξί από τις πίσω πόρτες. Ο Τάσος από τη μεριά του πεζοδρομίου κι η Ελπίδα από την μεριά του δρόμου.

-Που πάμε; ρώτησε ο ταξιτζής

Ο Τάσος έστρεψε το κεφάλι του αριστερά και την κοίταξε κατάματα. Την ¨κάρφωσε”. Εκείνη τον σκάναρε πατόκορφα.

-Σπίτι μου. Σμύρνης 7…

Εκείνη δεν είπε λέξη. Μόνο έγνεψε καταφατικά.

-Όπως σας είδα, νόμιζα πως ήσασταν χωριστά. Ήρθατε από άλλη κατεύθυνση και δείχνετε πολύ διαφορετικοί, είπε ο οδηγός του ταξί, ανάμεσα σε καλημέρες και σε άλλα διάφορα σχόλια.

– Όχι μαζί είμαστε, είχα περάσει νωρίτερα στο απέναντι πεζοδρόμιο, δικαιολογήθηκε ο Τάσος.

Ο Τάσος φορούσε τις φόρμες εργασίας και αν και δεν ήταν ιδιαίτερα λερωμένες, έκαναν φανερό πως λίγο νωρίτερα βρισκόταν στη δουλειά. Η Ελπίδα, άγνωστη ακόμα στον Τάσο, κάθισε προσεκτικά, ώστε να μη τσαλακώσει το όμορφο ταγέρ και όσο το δυνατόν μακριά του, φοβούμενη ίσως πως θα το λερώσει. Ήταν κοντά 40, έξι χρόνια μεγαλύτερη του και θα ‘λεγε κανείς πως είναι από τις γυναίκες που αποπνέουν την αύρα μιας Κυρίας. Όταν την είδε να μπαίνει μαζί του στο ταξί σκέφτηκε, πως θ’ ακολουθήσει καυγάς για τον προορισμό, όταν όμως της έριξε μια δεύτερη ματιά, αποφάσισε να δοκιμάσει να παίξει μαζί της. Κι από ότι φαινόταν μέχρι τώρα, μάλλον υπήρχε ανταπόκριση.

Σε λιγότερο από μισή ώρα το ταξί σταμάτησε μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου έμενε ο Τάσος.

– Εδώ κατεβαίνουμε. Τι χρωστάμε;

Πλήρωσε ο Τάσος και κατέβηκε από το ταξί. Η Ελπίδα δεν σηκώθηκε. Ο Τάσος πήγε και της άνοιξε την πόρτα, εκείνη του πρόσφερε το χέρι της και την βοήθησε να σηκωθεί, για να τον ακολουθήσει.

– Μένεις εδώ κοντά ή θ’ ανέβεις σπίτι μου; … έκανε τον χαζό

– Σίγουρα δε θα μπορούσα να κατοικώ εδώ, οπότε τι άλλο μένει να κάνουμε;

– Τότε πάμε πάνω να κεράσω ένα καφεδάκι.

Στάθηκε πλάι της, την έπιασε από τη μέση και βαδίσανε μαζί τα λίγα βήματα μέχρι την είσοδο. Την άφησε μόνο όταν χρειάστηκε ν’ ανοίξει την πόρτα της πολυκατοικίας και την ξανάπιασε από την μέση, όταν την άφησε να περάσει πρώτη στο ασανσέρ. Κλείνοντας η πόρτα του ασανσέρ, τα πρόσωπα άλλαξαν.

– Τελικά εσείς οι κυρίες, είσαστε οι μεγαλύτερες πουτάνες. Έχεις αντίρρηση σ’ αυτό;

Έφτασε το στόμα του μια ανάσα από το δικό της, όταν της το έλεγε και με το ένα χέρι την χούφτωσε στον κώλο και με το άλλο στο βυζί.

– Λες να μην το ξέρω; Εσύ όμως πρέπει να μάθεις, πως τώρα έχεις να κάνεις με την μεγαλύτερη “κυρία”.

Ο Τάσος δεν κατάλαβε τι ακριβώς εννοούσε λέγοντας “κυρία” και προχώρησε με το χούφτωμα. Άφησε τον κώλο της και πέρασε το χέρι του μπροστά, για να χαϊδέψει το μουνί της. Έκανε στο πλάι το εσώρουχό της. Το μουνί της ήταν άτριχο κι απαλό σαν κοριτσιού, όμως ακόμη δεν είχε υγρανθεί.

– Τι θέλει αυτό το μουνάκι για να στάξει;

– Θα μάθεις όταν είμαστε μόνοι και “ασφαλείς” στο σπίτι σου.

– Ανυπομονώ, να το κάνω μούσκεμα.

Η Ελπίδα τον σκούντηξε μακριά της κι έστρωσε την φούστα της. Πέρασε βιαστικά τα χέρια πάνω από τα μαλλιά της, στρώνοντας όποια τρίχα είχε ξεφύγει. Ήταν έτοιμη να βγει από το ασανσέρ. Ο Τάσος άνοιξε την πόρτα του ανελκυστήρα και την άφησε να περάσει πρώτη. Αυτή τη φορά η Ελπίδα, γυρνώντας ελαφρώς το κεφάλι της προς τα πίσω ώστε να την βλέπει ο Τάσος, του χάρισε ένα απαλό χαμόγελο. Ανταπέδωσε.

Περπατώντας στον μεγάλο διάδρομο της πολυκατοικίας, ο Τάσος είχε καρφώσει τα μάτια του στον πινισό της νέας του γνωριμίας. Η Ελπίδα βάδιζε, λικνίζοντας τον όμορφο κώλο της, θέαμα πολύ καυλωτικό και απ’ το μυαλό του Τάσου πέρασε η σκέψη να την στήσει επιτόπου όρθια και να της ρίξει έναν καλό πούτσο. Στην ιδέα και μόνο, ένιωσε το καβλί του να χτυπάει, ήξερε όμως πως αυτό που ήθελε να κάνει, τώρα δεν ήταν εφικτό κι έτσι συγκράτησε τις ορμές του. Καθώς πέρασε μπροστά της, για να προλάβει να την οδηγήσει στην πόρτα του σπιτιού της, τής έριξε μια απαλή σφαλιάρα στον κώλο. Όταν τα βλέμματά τους συναντήθηκαν, του φάνηκε πως αγρίεψε λιγάκι το πρόσωπό της, ίσως να την πείραξε το χτύπημα, ίσως απλά να του φάνηκε. Δεν έδωσε σημασία και άνοιξε την εξώπορτα του διαμερίσματός του.

Αυτή τη φορά ο Τάσος πέρασε πρώτος στον οικείο χώρο του. Κρατώντας την πόρτα ανοικτή και κάνοντας μια μικρή υπόκλιση, προσκάλεσε την επισκέπτρια να περάσει. Η Ελπίδα χαμογέλασε και πάλι, μάλλον θα της άρεσαν οι καλοί τρόποι, σκέφτηκε ο Τάσος, δεν είχε όμως σκοπό να είναι τόσο καλός και στη συνέχεια. Έκλεισε την πόρτα και μπήκε αμέσως στο ψητό. Ακούμπησε την πλάτη του στην κλεισμένη πόρτα και χούφτωσε τ’ αρχίδια του. Έβλεπε μόνο την πλάτη της Ελπίδας, που έκανε τα πρώτα 2-3 βήματα στο σπίτι.

– Για να δούμε λοιπόν τί τσιμπούκι ξέρουν να κάνουν οι κυρίες … έλα και γονάτισε να τον πάρεις.

Έλυσε τη ζώνη και άνοιξε το φερμουάρ της φόρμας του. Πέταξε τον πούτσο του έξω. Αν και πεσμένος ακόμη, ήταν φανερό πως ήταν από τους προικισμένους. Η Ελπίδα χωρίς να στρέψει στο σώμα της, γύρισε μόνο το κεφάλι και με το πλάι του ματιού έριξε μια ματιά στον Τάσο. Δεν είπε κουβέντα. Συνέχισε να περιεργάζεται το σπίτι. Ο Τάσος σάστισε, δεν περίμενε κάτι τέτοιο κι έμεινε με τον πούτσο έξω και το στόμα ανοικτό. Η Ελπίδα στη συνέχεια, χωρίς να του ζητήσει άδεια, άνοιγε πόρτες κι έμπαινε στα δωμάτια, άνοιγε ντουλάπες, ντουλάπια και συρτάρια κι ο Τάσος την ακολουθούσε από μακριά με το παλαμάρι του να κουνιέται πέρα δώθε, χωρίς να λέει κουβέντα.

Η Ελπίδα συνέχισε το ψάξιμο και χωρίς να τον κοιτάει …

– Πως σου φάνηκε το μουνί μου, όταν με χούφτωσες;

– Σκέτη καύλα, πολύ απαλό … ότι πρέπει για γλείψιμο, θα μπορούσα να ασχολούμαι μαζί του με τις ώρες.

– Μόνο αυτό κατάλαβες;

Δεν ήξερε αν έπρεπε να το πει, αλλά τελικά το είπε …

– Περίμενα να είναι υγρό από την καύλα, αλλά ήταν στεγνό σαν έρημος.

– Σωστά κατάλαβες μωρό μου και είναι ώρα να μάθεις πως δεν φτιάχνομαι με τα συνήθη.

Ο Τάσος δεν ρώτησε. Η Ελπίδα συνέχισε να ψάχνει χωρίς να μιλάει, ώσπου …

Η ιστορία συνεχίζεται σε επόμενο post … κλικ εδώ

**********

Μπορείτε να γράψετε το (comment) σχόλιο σας ελεύθερα. Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάποιο όνομα ή το email σας, παρόλο που το ζητάει.

Advertisements

1 Comment

  1. Ax μουνάρα Ελπίδα… Αν είσαι αυτό που φαντάζομαι… αχχχχ….. Θάθελα να νοιώσω την εξουσία σου πάνω μου μωρό μου… μμμμμμμμμμ……


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s