[2/?] Γνωριμία στο ταξί με μια “Κυρία” [Fetish-Φετίχ]

 Δεν ήξερε αν έπρεπε να το πει, αλλά τελικά το είπε …

– Περίμενα να είναι υγρό από την καύλα, αλλά ήταν στεγνό σαν έρημος.

– Σωστά κατάλαβες μωρό μου και είναι ώρα να μάθεις πως δεν φτιάχνομαι με τα συνήθη. Ο Τάσος δεν ρώτησε. Η Ελπίδα συνέχισε να ψάχνει χωρίς να μιλάει, ώσπου …

Για την προηγούμενη διήγηση της ιστορίας … κλικ εδώ 

Εδώ είμαστε! είπε η Ελπίδα με μισή ανάσα, καθώς ήταν σκυμμένη, ψάχνοντας μέσα σ’ ένα από τα κάτω ντουλάπια της κουζίνας.

Όρθωσε το σώμα της και στα χέρια της κρατούσε το ατσαλόσυρμα που είχα στο κουτί με τα εργαλεία. Αμέσως κατάλαβε ο Τάσος, που το πήγαινε η Ελπίδα, αλλά θεώρησε πως καλύτερα θα ήταν να την ρωτήσει.

– Τι το θέλεις αυτό μωρό μου;

– Για να ιδρώσω το μουνί μου, πούστη, είπε και τον κοίταξε με βλέμμα αυστηρό.

– Για δώσε μου να καταλάβω, πως ακριβώς θα γίνει αυτό; Αν και πάει κάπου το μυαλό μου.

– Εσύ από κάτω κι εγώ από πάνω!

– Αγαπημένη μου στάση, αλλά το σύρμα τι το θέλεις;

– Δεν μπόρεσα να βρω κάτι καλύτερο, για να σε ακινητοποιήσω.

Ο Τάσος δεν είχε δοκιμάσει πρωτύτερα κάτι αντίστοιχο, αλλά πάντα καύλωνε στην ιδέα. Ήθελε να νιώσει υποταγμένος σε πια παθιάρα γυναίκα, που θα τον είχε του χεριού της. Έσταζε το πουτσοκέφαλό του, όταν φαντασιωνόταν τον εαυτό του στα τέσσερα, δεμένο με λουρί, να γλύφει γόβες και δάχτυλα. Πότε όμως μέχρι τώρα δεν είχε βρει το θάρρος, να το προτείνει σε κάποια από τις φίλες του. Το όλο σκηνικό ήταν μια φαντασίωση, που έφερνε στο μυαλό του, κάθε που βαρούσε μαλακία, τώρα όμως … τώρα θα μπορούσε να τη ζήσει.

Έχοντας πάντα την ελπίδα πως θα έβρισκε μια Ελπίδα, για να βιώσει τις κρυφές «αμαρτωλές» επιθυμίες του, είχε αγοράσει διάφορα «παιχνίδια», που τα φύλαγε στο πατάρι της ντουλάπας του υπνοδωματίου.

– Παράτα το αυτό κι έλα μαζί μου. Θα σου δώσω ότι χρειάζεσαι.

Την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο και έφερε μια μικρή σκάλα από την αποθήκη. Κατέβασε μια βαλίτσα από το πατάρι κι έπειτα πήρε στα χέρια του το κλειδί που είχε κρυμμένο μέσα σ’ ένα συρτάρι, κάτω από τα εσώρουχά του. Στον ήχο του ξεκλειδώματος ανατρίχιασε. Ήταν ένα βήμα μακριά από τις καλύτερες και πιο πρόστυχες φαντασιώσεις του. Άνοιξε την βαλίτσα…

– Όλα δικά σου, κυρία μου

Η Ελπίδα τον έσπρωξε ελαφρά και αναμόχλευσε το περιεχόμενο της βαλίτσας, σχοινιά και αλυσίδες, κλειδαριές, χειροπέδες, μαστίγια και δερμάτινα λουριά, 2 ζευγάρια γόβες και πολλά καυτά εσώρουχα. Υπήρχαν και πολλά άλλα, όπως δονητές και σφήνες σε διάφορα μεγέθη και μερικά dvds. Ήταν και οι δύο σίγουροι πως το αποψινό γαμήσι θα ήταν σκέτη καύλα.

Η κυρία, χούφτωσε γερά ένα κοντό δερμάτινο μαστίγιο, που τελείωνε σε μια φούντα από λεπτές λωρίδες δέρματος. Τον χάιδεψε με την φούντα στο πρόσωπο και κατέβηκε χαμηλότερα περνώντας από τον λαιμό του, μέχρι το στήθος. Τον μαστίγωσε απαλά πάνω στην ρόγα και του ζήτησε να βγάλει τα ρούχα του. Ο Τάσος υπάκουσε χωρίς να πει λέξη και σχεδόν τρέμοντας από την καύλα της προσμονής, γυμνώθηκε μπροστά της.

– Κάνε τώρα μια περιστροφή, θέλω να δω τι πράμα ψώνισα.

Προς στιγμή ο Τάσος ένιωσε ντροπή και τύψεις και χούφτωσε πούτσο και αρχίδια για να τα κρύψει από τα μάτια της Ελπίδας. Χωρίς να χάσει στιγμή, εκείνη του ρίχνει μια δυνατή στο χέρι κι ο Τάσος το τραβάει από τον πούτσο του και το φέρνει στο στόμα για να το «φιλήσει». Αμέσως τρώει μια ακόμη βιτσιά κι αυτή τη φορά έπεσε στ’ αρχίδια κι από τον πόνο διπλώθηκε στα δύο. Ο πόνος από τ’ αρχίδια, ανέβηκε στο κάτω μέρος της κοιλιάς κι από ‘κει πέρασε πίσω στα νεφρά και ηλέκτρισε την σπονδυλική του στήλη. Τον ένιωσε από το σβέρκο να μπήγεται κατευθείαν στον εγκέφαλο και να του διεγείρει τα νεύρα της ηδονής. Καύλωσε χωρίς να του σηκώνεται! Αλλιώτικη αίσθηση.

Η Ελπίδα έφερε το μαστίγιο κάτω από το πιγούνι του και πιέζοντας προς τα πάνω, προσπάθησε να τον ορθώσει. Ο Τάσος έδειξε να ανταποκρίνεται.

– Για να δούμε τώρα … θα δοκιμάσεις να παρακούσεις άλλη φορά; Κάνε τώρα την σβούρα, που σου ζήτησα.

Ο Τάσος έκανε μια αργή περιστροφή κι όταν γύρισε την πλάτη στην Ελπίδα, εκείνη του έριξε μια στα κωλομέρια. Το σώμα του τινάχτηκε κι αναστέναξε …

– Κι άλλο, ρίξε κι άλλο.

– Όταν θέλω εγώ, πούστη. Δε θα μου λες τι να κάνω. Κατάλαβες; Και τον χτύπησε πάνω στη ραχοκοκαλιά.

– Ναιιιιι, κατάλαβα.

– Γύρνα τώρα και στάσου μπροστά μου.

Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο κι ο Τάσος έφαγε σφαλιάρα.

– Την επόμενη φορά που θα με κοιτάξεις κατάματα, θα σου σπάσω την μύτη.

Έσκυψε το κεφάλι του και η Ελπίδα ήταν ευχαριστημένη με τον μαθητή της, του είχε δώσει να καταλάβει ποιος έκανε κουμάντο εδώ μέσα.

– Γονάτισε τώρα, τον διέταξε κι ο Τάσος έπεσε αμέσως στα γόνατα, για να μην δυσαρεστήσει την κυρία του.

– Σήκωσε την φούστα μου και γλύψε με.

Δίπλωσε προσεκτικά την φούστα της και τη έφερε λίγο πάνω από το μουνί της κι έπειτα δοκίμασε να της κατεβάσει το καλσόν, όμως η κυρία τον «έκοψε» ραπίζοντας την πλάτη του.

– Σου είπε κανείς να μου βγάλεις το καλσόν;

Τον έπιασε από τα μαλλιά και τα τράβηξε προς τα πίσω.

– Δεν θέλω πρωτοβουλίες, νόμιζα πως το είχες καταλάβει.

Του τράβηξε ένα ακόμη σκαμπίλι.

– Γλύφε τώρα το μουνί μου κι αυτό θα το κάνεις μέχρι να σου πω να σταματήσεις.

Ο Τάσος σαν καλός δούλος, υπάκουσε κι άρχισε το γλείψιμο πάνω από το καλσόν και ύγραινε με τη γλώσσα το μουνί της, αφού η Ελπίδα δε φορούσε κιλότα. Ένα τέταρτο στεκόταν όρθια με τα πόδια μισάνοιχτα και τον Τάσο ανάμεσά τους να κάνει καλή δουλειά. Κάθε τόσο του γέμιζε κοκκινίλες στην πλάτη με το μαστίγιο κι ο Τάσος της επέστρεφε με το γλυφομούνι, όλη την καύλα που του χάριζε με τα χτυπήματά της.

Πεσμένος στα γόνατα και με την αφέντρα πάνω από το κεφάλι του, είχε περάσει σε μια άλλη διάσταση της ηδονής, που δεν είχε ξαναδοκιμάσει. Τα χτυπήματα με το μαστίγιο από το χέρι της Ελπίδας, που ίσως να έκαναν κάποιον άλλον να υποφέρει, για τον ίδιο ήταν σαν όαση στην έρημο. Με κάθε βουρδουλιά, γινόταν όλο και πιο έντονη η γεύση της καύλας από το υγρό μουνί της Ελπίδας. Δεν πατούσε πλέον στη γη.

Η ιστορία συνεχίζεται …

**********

Μπορείτε να γράψετε το (comment) σχόλιο σας ελεύθερα. Δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάποιο όνομα ή το email σας, παρόλο που το ζητάει.

Advertisements

1 Comment

  1. Στο καλύτερο μας τόκοψες βρε άνθρωπε..!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s