Εκπαιδευομένη στο Παρίσι [Zoo Sex, Παρτούζες, S/M]

Η ιστορία έχει γραφτεί από επισκέπτη του Blog… 

Με λένε Βάνα κι είμαι σήμερα 28 χρόνων. Πριν 3 χρόνια κέρδισα μια υποτροφία, μικρή οικονομικά αλλά μεγάλη σε αξία, για μετεκπαίδευση πάνω στις σπουδές και το αντικείμενο που πάντα με ενδιέφερε. Η ιδέα να βρεθώ στο Παρίσι πάντα με γοήτευε αφού είχα γαλουχηθεί στην γαλλική παιδεία από μικρή. Τόσο οι γονείς μου ξέρουνε γαλλικά όσο κι εγώ από το δημοτικό σχολείο πήγα στο Institut France της πόλης μου και αργότερα, τα χρόνια του γυμνασίου στην Αθήνα που μετακομίσαμε.

Ήμουνα στο τελευταίο έτος όταν γνώρισα τον Αλέξη. Κάναμε παρέα ήμαστε φίλοι αλλά τα φτιάξαμε δυο χρόνια μετά και λίγους μήνες πριν πάρω την υποτροφία. Πράγματι δείλιασα, αμφιταλαντεύτηκα ανάμεσα στον έρωτα και την καριέρα όταν μου ανακοινώθηκε η υποτροφία. Χαρά και λύπη ανάμικτα με μπέρδευαν αλλά ο Αλέξης με βοήθησε να πάρω την σωστή απόφαση. Μου είπε να πάω και πως η σχέση μας αν ήταν δυνατή θα το αποδείκνυε με τον χρόνο. Μου υποσχέθηκε ότι θα προσπαθεί να κάνει όσο ποιο συχνά μπορεί ταξίδια στο Παρίσι.

Φεύγοντας μου χάρισε για να με φυλάει ένα 2μηνο αρσενικό κουταβάκι διασταύρωση Collie με γερμανικό Shepherd χάρμα οφθαλμών. Γλυκό, όμορφο, πανέξυπνο, με απίθανο τρίχωμα, τρέλα σκέτη. Του δώσαμε το όνομα Igore.
Έφυγα λοιπόν για το Παρίσι με παρέα τον Igore και την αγάπη του Αλέξη να με συντροφεύει. Εκεί βρήκα ένα σπίτι όχι τίποτα σπουδαίο γιατί δεν υπήρχαν χρήματα αλλά μικρό και συμπαθητικό στην Rue Amyot στην περιοχή Place de Pantheon και κοντά στο Institut Curie. Ήταν ρετιρέ στον 5ο όροφο παλιάς πολυκατοικίας. Είχε ένα ενιαίο χώρο πολλαπλών χρήσεων μια μικρή κουζίνα, μαγειρείο καλύτερα κι ένα μπάνιο. Ήταν δεν ήταν όλο 30-35 m2. Εκεί μείναμε με τον Igore. Ευτυχώς η πολυκατοικία δεχόταν τα κατοικίδια ζώα. Ο μικρούλης μου ο Igore ήταν ήσυχος αν και έμενε πολλές ώρες μόνος.

Ο Αλέξης ήρθε τον πρώτο μήνα για weekend ήρθε τον δεύτερο αλλά μετά τα πράγματα δυσκόλεψαν στην εργασία του αλλά και οικονομικά. Ο Igore μεγάλωνε και γινόταν πανέμορφος βρήκε και φίλο τον Philippe. Ο Philippe ή Phil για τους φίλους δεν ήταν σκύλος αλλά ο ένοικος του 2ου ορόφου. Σπουδαστής χορού αλλά ταυτόχρονα και χορευτής κατ’ επάγγελμα στα gay bar πίσω από το Theatre de la Bastille μέχρι και την Place de la Bastille. Λόγω της φιλικής διάθεσης που έδειξε στον Igore και την ανταπόκριση του μικρού μου φίλου αλλά και κυρίως λόγω της μοναξιάς του μετανάστη αφενός και αφετέρου της οικειότητας που μου έδειξε από την αρχή γίναμε γρήγορα φίλοι, φιλενάδες δηλαδή και σε λίγο έγινε κολλητός μου ξέροντας τα πάντα για μένα και βέβαια για την σχέση μου με τον Αλέξη.

Πολλές φορές ο Philippe κρατούσε τον Igore τα πρωινά, τον πήγαινε βόλτα, τον ταΐζε και τον περιποιούταν μέχρι αργά το απόγευμα που γύριζα από την δουλειά. Ο Philippe με την φιλία του κάλυπτε το κενό του Αλέξη αλλά στο κρεβάτι η απουσία του ήταν μεγάλη, έντονη κι ορισμένες φορές επώδυνη. Ο Igore κοιμότανε μαζί μου, πλάι μου αλλά ο Αλέξης μου έλειπε αφόρητα. Μου έλειπε η ζεστασιά του, η οσμή του, τα χάδια του, η ορμή του, ο έρωτας του, τα χείλη του, τα φιλία του σ’ όλο το σώμα και γιατί όχι στο μουνί μου. Μου έλειπε η πούτσα του να με πηδήξει, να με σοδομήσει, να με ξεσκίσει. Τις δυο φορές που είχε έρθει ο Αλέξης τις περάσαμε στο κρεβάτι. Μόνο μια φορά βγήκαμε για φαγητό. Αεροδρόμιο, σπίτι, πήδημα μέχρις εσχάτων και ξανά αεροδρόμιο για την πτήση προς Ελλάδα.

Αυτές ήταν οι χαρούμενες μέρες γιατί οι λυπημένες μέρες πολλαπλασιαζότανε. Μιλούσαμε καθημερινά με τον Αλέξη. Η σχέση μας ήταν δυνατή κι ο λόγος του μου ζέσταινε την καρδιά αλλά η απουσία του μου τάραζε το σώμα. Τον ήθελα, τον ποθούσα κι η αυτοϊκανοποίηση με διάφορα μέσα κι εργαλεία δεν μου έσβηνε την κάψα.

Ήταν μια κρύα μέρα, βραδιά καλύτερα. Είχα γυρίσει κουρασμένη αργά, έφαγα και ξάπλωσα να δω τηλεόραση για να περάσει ώρα μιας κι έλειπε κι ο Philippe για να πούμε καμιά κουβέντα και να κουτσομπολέψουμε λιγάκι. Έκανε κρύο και μπήκα μέσα από τα σκεπάσματα ενώ ο Igore ξάπλωσε στα πόδια και στο πλάι μου, ζεσταίνοντας μου τα πόδια με τον όγκο και την ζέστη του σώματος του. Ο Igore ήταν πια οκτώ μηνών κι είχε γίνει ένα τεράστιο και πανέμορφο σκυλί που όταν στεκόταν στα δυο του πόδια όρθιος έφτανε σχεδόν στο πρόσωπο μου.

Χάζεψα λίγο και μετά βρέθηκα να παρακολουθώ μια παλιά ταινία του Tony Scott το “Revenge” με την Madeleine Stowe και τον Kevin Costner. Καρφώθηκα ο αισθησιασμός της ταινίας με συνεπήρε. Είναι μια ταινία ερωτικού τριγώνου ανάμεσα στην γυναίκα ενός μεξικανού μεγιστάνα που παίζει ο Anthony Quinn και τον φιλοξενούμενο του Αμερικανό πιλότο. Ο πιλότος κι η νεαρή γυναίκα γίνονται εραστές κι οι ερωτικές σκηνές είτε στα παρασκήνια μιας βραδιάς χορού, είτε σε ένα ερημικό καταφύγιο, είτε σ’ ένα jeep οδηγώντας στην μεξικάνική στέπα, είναι ιδιαίτερα ερεθιστικές. Βρέθηκα να χαϊδεύομαι κάτω από τα σκεπάσματα αρχικά μετά να χώνω μεσα στο μουνάκι μου που έκαιγε τον δονητή μου κι αργότερα όταν δεν μου έφταναν αυτά έχωσα ένα μακρύ και χοντρό realisateur membre viril πιστό αντίγραφο του παιδαρά επιβήτορα πορνοστάρ Omar Galanti!!!!

Είχα τεντωθεί κι ανοιχτεί στα όρια μου βοηθώντας τον πούτσο του “Omar” να μου γαμήσει το μουνί. Ήταν τέλεια αλλά η ζεστασιά του ζωντανού κορμιού, η ανάσα, η γλώσσα, το βάρος, το χάδι μου έλειπαν. Χτυπιόμουνα σαν ελληνικός φραπές και χωρίς να το καταλάβω τα σκεπάσματα είχαν παρασυρθεί. Είχα σπασμούς όταν ένοιωσα την μουσούδα και την γλώσσα του Igore να χώνονται και να μου γλύφουν το μουνί!!!!. Τρελάθηκα. Τον έσπρωξα να φύγει όμως ήταν ογκώδης κι η θέληση κι αντοχή μου εκείνη την στιγμή ήταν αδύναμη. Αφέθηκα κι ο ένας οργασμός διαδεχόταν τον άλλον. Ο Igore μου έγλυφε με μαεστρία το γεμισμένο από τον “Omar” μουνάκι μου ενώ παράλληλα έτριβε το σηκωμένο καυλί του πάνω στο μπούτι μου. Με πίεζε με το βάρος του και νομίσα ότι με έσπρωχνε να γυρίσω. Ασυναίσθητα γύρισα και τότε μου έγλυφε τον λαιμό την πλάτη και το καυλί του είχε χωθεί στην χαραμάρα ανάμεσα στους γλουτούς μου. Ήθελε να με γαμήσει!!!! Ανάσαινε βαριά κι ήταν ιδιαίτερα καυλωμένος. Έβγαλα τον “Omar” ανασήκωσα την λεκάνη μου και μπήκε. Με γάμησε. Με γάμησε με ορμή και τέχνη. Το ένστικτο κι η επιθυμία είχαν νικήσει την λογική.

Όταν συνειδητοποίησα τι είχε γίνει πετάχτηκα πάνω. Έβαλα τα κλάματα. Στην αρχή βημάτιζα πέρα δώθε κι ύστερα κάθισα στην καρέκλα μα το κεφάλι χωμένο στα δυο μου χέρια. Συνέχισα να κλαίω. Ο Igore ήρθε διπλά μου και τρίφτηκε πάνω μου για να με παρηγορήσει. Τον απώθησα βίαια. Τι έφταιγε όμως το ζωντανό όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί να νικήσει την φύση και την επιθυμία που γεννά; Το μετάνοιωσα, τον φώναξα κοντά μου και τον χάιδεψα. Του είπα πως αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτέ πια.

Τον κορόιδεψα. Την επομένη κιόλας ξαναπαρθήκαμε. Έγινα ερωμένη του. Κάθε βράδυ πηδιόμαστε χωρίς αναστολές. Τον χάιδευα τον έπαιρνα πίπα κι αυτός με γαμούσε με κάθε δυνατό τρόπο από το μουνί αλλά και τον κώλο. Έχωνα τον “Omar” στην μία μου τρύπα κι ο Igore μου γαμούσε την άλλη.

Ένιωθα ικανοποίηση αλλά κι ενοχές. Γι’ αυτό μίλησα στον Philippe μπας και πάρω καμιά συμβουλή και λύσω το πρόβλημα μου. Αυτός βέβαια όλα τα έβλεπε φυσιολογικά και μέσα στην ανθρώπινη φύση αλλά κι εγώ μάλλον την επικρότηση επιζητούσα παρά την απόρριψη αφού ήταν βέβαιο ότι ο Philippe κάπως έτσι θα τα έβλεπε δικαιολογώντας και την δική του ιδιαιτερότητα. Πάντως μου καταλάγιασε κάπως τις ενοχές και το ξέσκισμα με τον Igore συνεχίστηκε μέχρι που έλαβα μήνυμα από τον Αλέξη ότι έρχεται για μια βδομάδα στα πλαίσια της δουλειάς του.

Χάρηκα αλλά και τρομοκρατήθηκα ταυτόχρονα. Αν μάθαινε κάτι για τις αταξίες μου με τον Igore καλύτερα να χανόμουνα στα βάθη του Seine. Τι θα γινόταν αν ο Igore μου ορμούσε μπροστά στον Αλέξη; Τι θα γινόταν αν ο Igore μαθημένος να χώνει μουσούδα και γλωσσίδι στο μουνί μου μόλις με έβλεπε με φούστα επαναλάμβανε την ερωτική του διάθεση; Τι θα γινόταν και πως θα έκανα έρωτα με τον Αλέξη έχοντας τα μάτια του Igore πάνω μου, αφού ο χώρος δεν επέτρεπε ιδιαίτερες απομονώσεις; Τι θα γινόταν αν καθώς πηδιόμουνα με τον Αλέξη, ο Igore ερχόταν να διεκδικήσει την “ερωμένη” του ή μερίδιο από τη ηδονή της. Ούτε που να το σκεφτώ δεν ήθελα. Έτσι ξαναμίλησα στο Philippe που μου έδωσε την λύση. Θα τον κρατούσε αυτός κλεισμένο στο διαμέρισμα του. Ο Αλέξης δεν ήξερε τον Philippe, μόνο ακουστά τον είχε, έτσι αν ζητούσε να τον γνωρίσει θα του έλεγα ότι έλειπε για επαγγελματική tourneé στην νότια Γαλλία. Αν ζητούσε τον Igore θα του έλεγα ότι τον έδωσα σε μια γιαπωνέζα συμφοιτήτρια μου, την Mikito, για να μείνουμε μόνοι!!!!. Η Μικίτο την είχε γνωρίσει στο αεροδρόμιο την δεύτερη φορά που έφευγε από το Παρίσι, έμενε στα περίχωρα στην περιοχή του αεροδρομίου de Roissy.

Ωραία λύση που έβαλα σε εφαρμογή μόλις ήρθε ο Αλέξης. Όλα πήγαιναν τέλεια τις τρις πρώτες μέρες. Πηδιόμαστε ασταμάτητα μόλις βρισκόμαστε κι αφού ξεμπερδεύαμε εγώ με την δουλειά κι αυτός με το σεμινάριο του. Τον Igore τον ζήτησε την πρώτη μέρα αλλά δέχτηκε την ιστορία που είπα ενώ τον Philippe δεν πρόφτασε γιατί από μόνη μου του έδωσα την πληροφορία ότι λείπει οπότε δεν ξανάγινε συζήτηση. Εώ εκτός από την πρώτη μέρα καθώς ερχόμουνα έμπαινα πρώτα στο διαμέρισμα του Philippe, έβλεπα για λίγο τον Igore κι ύστερα ανέβαινα στο διαμέρισμα μου. Ο Αλέξης ερχόταν συνήθως καμιά ώρα μετά από εμένα.

Ήταν η τέταρτη μέρα παραμονής του Αλέξη, ημέρα Παρασκευή. Γύρισα 2 ώρες νωρίτερα οπότε αποφάσισα να ανέβω πρώτα επάνω κι ύστερα να κατέβω να ψωνίσω για να φτιάξω ένα ωραίο κι αισθησιακό δείπνο στον Αλέξη. Κατεβαίνοντας θα έκανα στάση να δω τον Igore και θα του πήγαινα και τις αγαπημένες του Eukanuda. Ο Αλέξης δεν είχε έρθει. Άφησα τα πράγματα και την τσάντα της δουλειάς και κατέβηκα.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα του Philippe δεν άκουσα το γνώριμο γρύλισμα του Igore αλλά στο δεύτερο βήμα στρίβοντας προς το living έμεινα μπροστά στην ξύλινη πόρτα, άνοιγμα καλύτερα που λειτουργούσε σαν διαχωριστικό με την κουζίνα αλλά και σαν πόρτα εισόδου στο εσωτερικό του living. Ο Igore με φίμωτρο κρατιόταν από το Αλέξη που καθόταν σε μαξιλάρες στο πάτωμα πλάι στον Philippe. Χαμογελούσαν ή νομίζω πως χαμογελούσαν ενώ εγώ έχανα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου.

Ο λαιμός ξερός, τα μάτια υγρά και έκπληκτα, με χέρια που τρέμανε και πόδια που δεν με κρατούσαν

-”Igore” ήταν η μόνη λέξη που μου βγήκε

-”Τον εραστής σου μόνο είδες εδώ” απάντησε ο Αλέξης

Ο ταβάνι ήρθε στο κεφάλι μου. “… ο Philippe…το κάθαρμα με κάρφωσε…” σκέφτηκα πριν σωριαστώ κάτω χάνοντας τον κόσμο.

Όταν συνήλθα ήμουνα δεμένη και κρεμασμένη από μια μπάρα, σαν μονόζυγο, στο άνοιγμα της πόρτας. Μόνο οι άκρες των ποδιών μου ακουμπούσαν στο πάτωμα. Στο βάθος του living ο Αλέξης, ο Philippe και ο Igore στην ίδια θέση μόνο που ο τελευταίος δεν φορούσε το φίμωτρο του.

-”Τι έγινε καλή μου συνήλθες;” άκουσα την φωνή του Αλέξη σκληρή κι ειρωνική “ο εραστής σου ανυπομονεί να σε πηδήξει” συμπλήρωσε κι άφησε ελεύθερο τον Igore.

Το ζωντανό με πλησίασε, ορθώθηκε στα δυο του πόδια και προσπάθησε να χώσει την μουσούδα και την γλώσσα του κάτω από το φουστάνι μου. Δεν μπορούσε να στηριχθεί πάνω μου γιατί ταλαντευόμουνα κι έτσι στην προσπάθεια του μου κουρέλιασε τα ρούχα. Ανάσαινε βαριά. Ήταν καυλωμένος και το καυλί του ήταν τούμπανο. Τελικά βρήκε την ισορροπία του και τον δρόμο προς το μουνί μου. Άρχισε να με γλείφει. Τότε είδα τον Philippe να πιάνει τον Αλέξη αγκαζέ και να σηκώνονται.

-”Θα τιμωρηθείς” είπε ο Αλέξης

Ο Philippe έφερε ένα μαύρο μαστίγιο κι ο Αλέξης το έπιασε και το ζήτησε στο χέρι του. Αυτός ο καργιόλης, η κωλοαδελφή συγκράτησe τον Igore και μου έδεσε τα μάτια. Ο θόρυβος από το μαστίγιο ακούστηκε λίγο πριν την κραυγή πόνου που μου προξένησε. Ο Igore γαύγιζε, το μαστίγιο σφύριζε, εγώ ούρλιαζα καθώς το κορμί μου χτυπιότανε αυτοί με βρίζανε. Περισσότερο αυτό το καθίκι ο Philippe με έλουζε με κάθε λογής γαλλικά..salope…cocotte…putain….mastrurbeuse….pute…..trotteuse…anormal….

Κάποτε σταμάτησαν

-”Θα συνεχίσουμε” είπε ο Αλέξης φεύγοντας και κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Ήμουνα ένα κρεμασμένο κουρέλι τόσο από ψυχικής όσο κι από σωματικής πλευράς. Ο Igore με πλησίσε και άρχισε να μου γλύφει τις πληγές. Το ζώο είχε μεγαλύτερη κατανόηση. Με προβλημάτιζε η συμπεριφορά του Philippe. Γιατί να με προδώσει; Ειλικρινά τόσο πολύ με μισούσε; Το σκυλί συνέχισε την προσπάθεια του να μου γλυκάνει τις πληγές και το κατάφερε. Ένοιωσα ζεστασιά από την παρουσία του. Σιγά-σιγά η ζεστασιά έγινε μια υπόγεια ευχαρίστηση. Το ζωντανό λες και το κατάλαβε κι η γλώσσα του βρήκε το μουνάκι μου. Η ευχαρίστηση έγινε ηδονή κι ηδονή έφερε ένα οργασμό που με απελευθέρωσε. Έδεσα τα πόδια μου γύρω από το κεφάλι του για να τον σταθεροποιήσω κι απόλαυσα ένα δεύτερο και παρατεταμένο οργασμό. Σ’ αυτή την κατάσταση κι ήμουνα καυλωμένη. Ήμουνα λιγούρα για γαμήσι.
Άκουσα κλειδιά στην πόρτα και ψιθυριστά είπα στον Igore να απομακρυνθεί. Υπάκουσε. Τα βήματα ήταν πολλά αλλά η κορδέλα στα μάτια μου απαγόρευαν να δω. Ύστερα άκουσα λόγια και φωνές ψιθυριστές που δε μιλούσαν μόνο γαλλικά αλλά και αγγλικά, αραβικά ίσως ή ρωσικά….διέκρινα και τις φωνές του Αλέξη και του Philippe.

Σε λίγο αισθάνθηκα χέρια να με χαϊδεύουν και να εξερευνούν το σώμα μου. Πολλά χέρια, πάνω από δέκα. Ξεκίνησαν από τα πόδια μου κι υστέρα ανέβαιναν ολοένα και ψηλότερα. Δεν σταματούσαν πουθενά. Με χάιδευαν παντού. Μετά ένοιωσα χείλη, πολλά χείλη που δεν μπορούσα να τα υπολογίσω γιατί φιλούσαν και απομακρυνόταν κι ύστερα πάλι. Σε κάποια στιγμή άρχισαν να διαδέχονται τα φιλιά και τα χάδια οι γλώσσες. Με έγλυφαν, με φιλούσαν και μου χαϊδεύανε το κορμί. Τα χάδια περίσσεψαν και τα δάχτυλα των άγνωστων επισκεπτών άρχισαν να γεμίζουν και να παίζουν με τις τρύπες μου. Όλες τις τρύπες μου. Μουνί, κώλο, στόμα, ρουθούνια, τα αυτιά. Ξαφνικά ένοιωσα έντονο πόνο στις θηλές και στα χείλη του μουνιού μου. Ένοιωσα μια μεταλλική αίσθηση κι ένα κάψιμο μαζί με τον πόνο. Μου βγάλανε την γλώσσα κι ένοιωσα τρία παρόμοια τσιμπήματα. Είχα την εντύπωση ότι μου κάνανε pirsing!!!!
Ένα σπρέι που έριξαν πάνω στις πληγές μου απάλυνε τον πόνο. Τότε μου βγάλανε την κορδέλα από τα μάτια. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό εκτός από ένα σημείο που φωτιζότανε από προβολέα. Εκεί ο Philippe, μισόγυμνος ντυμένος σαν αρχαία εταίρα τσιμπούκωνε 3, 4 ίσως και παραπάνω άντρες που τον είχαν σιμώσει, είχαν πετάξει τις ψωλές τους έξω και τις έπαιζαν περιμένοντας την σειρά τους.

Το θέαμα με ερέθισε γιατί πρώτη φορά έβλεπα άνδρα να κάνει πίπα. Γύρω μου ήταν σκοτάδι κι εγώ δεν είχα προσαρμοστεί ακόμα αφενός γιατί τα μάτια μου ήταν δεμένα αλλά και γιατί έβλεπα συνέχεια στην πλευρά του Philippe που ήταν έντονα φωτεινή από τον προβολέα. Τα χάδια και τα γλειψίματα συνεχίζονταν και τώρα που βρισκόμουνα στο πάτωμα πάνω στα κουρελιασμένα μου ρούχα. Σιγά-σιγά προσαρμοζόμουμα στις φωτιστικές απαιτήσεις του χώρου. Διέκρινα κάποια κάτασπρα μάτια και δόντια να με περιεργάζονται και να ασχολούνται μαζί μου. Ήταν μαύροι σίγουρα. Σε κάποια φάση ανσηκώθηκα να δω ποιος είναι πίσω μου κι είδα να έχουν μαζευτεί σύνολο 4 άνδρες μαύροι σαν κατράμι όλοι πάνω από 25 χρονών με τις πούτσες τους έξω. Ένας από αυτούς έκλεινε σαν βράχος την πόρτα του δωματίου κι οι άλλοι άρχισαν να μου βγάζουν τα υπολείμματα από τα ρούχα με απότομο τρόπο μέχρι που με άφησαν τελείως γυμνή. Σε λίγο ήμουνα σκυμμένη ανάμεσα σε 5 πούτσες διαφόρων μεγεθών. Με τη σειρά ο ένας μετά τον άλλο με καρφώνανε από πίσω. Πρέπει να μου τον μπήξανε όλοι αλλά δεν είμαι σίγουρη. Από μπροστά έκανα τσιμπούκια στα τυφλά μιας και με τα χέρια τους πηγαίνανε το κεφάλι μου όπου ήθελαν. Σαν από χαραμάδα έβλεπα τον Philippe στα τέσσερα να τον ξεκωλιάζουν. Δεν είχα ξαναδεί ανάλογο θέαμα. Δεν είχα ξαναδεί άντρα έστω και πούστη να πηδιέται και ερεθιζόμουνα ιδιαίτερα. Τον έπαιρναν 3 ή 4 δεν διέκρινα καλά. Ούτε τον Αλέξη διέκρινα πουθενά.
Μια ομάδα 4-5 πηδούσαν τον Philippe κι άλλοι τόσοι ίσως και περισσότεροι πηδούσαν εμένα. Οι ομάδες ή τα άτομα εναλλάσσονταν πότε από δω πότε από κει. Ένας από τους επιβήτορες μου είχε ξαπλώσει στο πάτωμα κι είχα καθίσει πάνω στο καυλί του. Οι άλλοι από πίσω με γαμούσαν αβέρτα κι ένας από αυτούς μου έριχνε κωλοσκάμπιλα. Με σκίζανε και η μόνη πρωτοβουλία που είχα ήταν να ζητάω να βάζουν καπότες για να με γαμάνε. Χύνανε πάνω μου όπου έβρισκαν και ξανά και ξανά. Πρέπει να με πήραν όλοι πάνω από δυο φορές. Είχα χάσει χώρο και χρόνο μέχρι που λιγώθηκα.

Ξύπνησα σπίτι μου, στο κρεβάτι μου και στην αγκαλιά του Αλέξη. Ήμουν πλημένη και φορούσα νυχτικό. Πόνούσαν όλα μου τα κομμάτια. Μου χαμογελούσε γλυκά κι εγώ από απορία πήγα να τον ρωτήσω τι έγινε. Μου έκλεισε το στόμα με ένα φιλί. Τα φιλιά γίναν δύο, τρία και κάναμε παθιασμένο έρωτα.

Όταν με τα πολλά σταματήσαμε να πάρουμε ανάσα με τις εξηγήσεις αναζήτησα και τον Igore. Ο Αλέξης σηκώθηκε κι άνοιξε το μπάνιο. Ο Igore όρμησε στο κρεβάτι μου. Μετά τις χαιρετούρες και τις χαρές της συνάντησης, ο Igore βλέποντας με γυμνή άρχισε να με γλύφει και να έχει όρεξη να με πηδήξει. Τον έδιωχνα, τον μάλωνα και τον απωθούσα από πάνω μου. Ο Αλέξης τότε μου είπε αποφασιστικά να τον αφήσω. Γύρισα να τον δω κι η ψωλή του ήταν κοντάρι κι η μορφή του γεμάτη πάθος, πόθο και προσμονή. Κάρφωσα τα μάτια μου στα δικά του κι άφησα τον Igore να ξεκινήσει αυτό που τόσο καλά ήξερε να κάνει.

Άρχισε να γλύφει τις πυρωμένες ρώγες μου, το σώμα, την κοιλιά, τα μπούτια μου μέχρι που έχωσε μουσούδα και γλώσσα στα σκέλια κι άρχισε να πινελιάζει το μουνί μου. Βόγκηξα, έχυσα αλλά τα μάτια μου δεν φύγανε ούτε στιγμή από τον Αλέξη. Πάγωνε, ίδρωνε, έχυνε και με κοίταξε με ένα ύφος αλλοπαρμένο από την διέγερση. Ο Igore με πίεζε να γυρίσω και να του στηθώ, ήταν κι αυτός καυλωμένος. Του αντιστεκόμουνα για να τον εξιτάρω περισσότερο. Κάποτε γύρισα και στήθηκα να με πηδήξει. Χώθηκε μέσα μου σαν τρελός. Ο Αλέξης πλησίασε κι έφερε τον πούτσο του στα χείλη μου. Τον πήρα. Φοβόμουνα την αντίδραση του Igore, ίσως την φοβόταν κι ο Αλέξης όμως τον δέχτηκε. Ο ένας μου εραστής δέχτηκες να με μοιράζεται με τον άλλο. Είναι μυστήρια η φύση των ζώων και των ανθρώπων και το σεξ ένα πεδίο που αποκαλύπτεται. Το ζώο καταλάβαινε ότι ήθελα τον άλλο άνθρωπο κι ο άνθρωπος ότι ήθελα το ζώο. Γίναμε τριο και με πήραν με όλες τις μορφές και θέσεις σε απόλυτη αρμονία και συνεργασία. Όταν συνήλθαμε από την χυμική και αισθησιακή καταιγίδα πήρα τις εξηγήσεις για ότι συνέβη.

Ο Philippe ερωτεύθηκε τον Αλέξη από τις φωτογραφίες μου και τον ήθελε. Όταν έμαθε για την σεξουαλική μου περιπέτεια με τον Igore αφενός το θεώρησε καλό σημείο για να με κατηγορήσει στον Αλέξη και αφετέρου εξιταρίστηκε κι ήθελε να δοκιμάσει τον Igore. Παρόλες τις προσπάθειες, όσο κι αν το γλύκαινε όσο κι αν του στηνότανε το ζώο δεν τον πήδαγε. Γύριζε κι έφευγε!!!! Αυτός τρελάθηκε. Αυτός άρχισε να επικοινωνεί με τον Αλέξη ανώνυμα και να με διαβάλει. Όταν ο Αλέξης ήρθε, την πρώτη μέρα κι όλας, τον πήρε στο διαμέρισμα του αποκαλύφθηκε και συνέχισε τις κατηγορίες. Τα σεμινάρια του Αλέξη ήταν πρόσχημα. Πήγαινε δυο ώρες εκεί και το υπόλοιπο χρόνο τον περνούσε με τον Philippe. Του τα έριξε αλλά ο Αλέξης αρνήθηκε. Δική του ιδέα ήταν ο εξευτελισμός μου, η τιμωρία μου, e la partouse. Έφτιαξε κλίμα για να του καθίσει ο Αλέξης αλλά αυτός πήρε τον Igore κι έφυγε. Σκέφτηκε, είδε το λάθος του και ξαναγύρισε με πήρε αναίσθητη και με ανέβασε σπίτι μου. Με έπλυνε, με έντυσε και με άφησε να ξεκουραστώ.
Δίνοντας μου τις εξηγήσεις έκλαιγε και μου ζητούσε συνέχεια συγνώμη.

Φεύγοντας μου άφησε τον Igore να με φυλάει και να με π……με την υπόσχεση ότι το καλοκαίρι θα τον αφήσω στην Αθήνα να βρει μια σκυλίτσα γιατί ο Αλέξης μου με θέλει αποκλειστικά δική του.

*** 

Ευχαριστώ πολύ τον φίλο ή φίλη που έστειλε την ιστορία, δεν είπε όμως, αν θέλει να δημοσιεύσω κάποια στοιχεία του.

* * * * * * * * * * 

(Αν σας άρεσε η ιστορία, γράψτε ένα ευχαριστώ, ώστε να ξέρω αν υπάρχει λόγος να συνεχίσω αυτό το blog)

5 Comments

  1. THELW TO ONOMA TIS KOPELIAS

  2. Αν το ζητάς από μένα, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να δώσω στοιχεία. Έχω ζητήσει να μου στείλει email, στο οποίο να μου επιτρέπει να γράψω το δικό της email.

    Εν αναμονή, λοιπόν

  3. ENA EINAI SIGOURO…..
    TO PITBULL MOY PERNEI PODI GIA PANTA APO TO SPITI…
    APOFASISA NA PARO XRISOPSARO GIA MEGALYTERH ASFALEIA…>

  4. Ηταν μια αηδια…αντι να καυλωσουμε κοντεψαμε να ξερασουμε

  5. @KROKODILAS
    Μείνε απλά στην γυάλα, ακόμη και το χρυσόψαρο ίσως να είναι επικίνδυνο για σένα 🙂
    @Anonymous
    Καθένας με τα γούστα του φίλε μου. Αυτό που σε κάνει να ξερνάς, είναι το καλύτερο έδεσμα για κάποιους άλλους.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment